Eto mene malo u Beogradu

Ja jednom kada sam se vracao iz Australije,pa sam presedao u Dubaiu,pa onda u Frankfurtu...
E u Dubaiu sam cekao 5-6 sati ...i onda sam kupio neku loptu tu u nekoj radnji i sutirao je i pimpivao nekoliko sati. Neki me gledaju,neki se krste (hahahahaha! Fora u Dubaiu se ne krste:lol: )
Posle se uhvatim sa par Engleza i spicimo fudbal ne nekom betonu tu blizu aerodroma.:lol:

anakin:
ja uvek uzmem kartu sa spavanjem i onda lepo kad dodjem odem u grad...isla sam preko Londona prosli put a tamo jos imam neko drustvo pa samo se zezali do pola noci i onda me vratili na vreme za poletanje..

nego, jesu i tebi ispekli celo prase? :)
To mi se jos nije desilo. :lol: Sto ne znaci da nece, ne davaj mu ideje. :lol: Moj gospodin me uvek doceka sa brdom slatkisa, pokupuje valjda citavu prodavnicu, sta li. :roll: Naravno da ne pojedemo ni pola od toga. :lol:
A tu je jos i gusti sok od jagode (nema ovde gustih :roll: ), majonez (nema ovde takav :roll: :lol: ), pun frizider i brdo poklona. :lol:

chokolada:
To mi se jos nije desilo. :lol: Sto ne znaci da nece, ne davaj mu ideje. :lol: Moj gospodin me uvek doceka sa brdom slatkisa, pokupuje valjda citavu prodavnicu, sta li. :roll: Naravno da ne pojedemo ni pola od toga. :lol:
A tu je jos i gusti sok od jagode (nema ovde gustih :roll: ), majonez (nema ovde takav :roll: :lol: ), pun frizider i brdo poklona. :lol:
баш слатко :)
поклони мможе.... слаткиши може да прескочи :p

Back