Eto ljubav

Ne znam, sa jedne strane, nikoga ne možeš i ne smeš terati da ostaje sa tobom u romantičnom smislu ako ga više ne privlačiš (ali ne bih rekla da je to problem Brosnana i njegove žene, deluju srećno)

Sa druge strane, ako ste zajedno prošli sve i svašta i privlačnost se bazira na dubljoj povezanosti, nema smisla partnera ostaviti zbog promene izgleda. Drugačije je kad se znaju razlozi nečije promene izgleda i kad se partnera sećamo i sa početka odnosa, tj. u više fit/lepšoj/zdravijoj/veselijoj formi, jer volimo osobu kroz celo vreme, a ne kao stranac na ulici koji je vidi na tri sekunde i u te tri sekunde donese kompletan sud

Odgovor na temu:

Ajde da se udebljala deset, dvajst kilograma, u redu. Učila, sedela, ima devojka apetit.
Ali udebljati se 70 kilograma (na 135 kg) , ljudi, budimo ozbiljni, to je "krmača". :bljak:

Da se ne lažemo, bivši ju je spasio kad ju je napustio. Dovela se u red, smršala je 70 kila i sad je još postala "zvezda".

Da se udala, sad bi bila već na 157 kg. :lol:

Odgovor na temu:

Ajde da se udebljala deset dvajst kilograma, u redu. Ima devojka apetit.
Ali udebljati se 70 kilograma (na 135 kg) , ljudi, budimo ozbiljni, to je "krmača". :bljak:

Da se ne lažemo, bivši ju je spasio kad ju je napustio. Dovela se u red, smršala je 70 kila i sad je još postala "zvezda".

Da se udala, sad bi bila već na 157 kg. :lol:

mozhda je on kriv shto se ona udebljala ?

Pa dobro, imaju svoje nesto. Ne moze se gledati isto na dugu vezu sa nekim i na prvu loptu u kaficu, kao skidas je ocima, jos zene umeju da se doteraju, mnogi m i iskonstruisu i njen karakter pre nego sto i izgovore cao. Naivno je to. I samo je stvar pristupa. Jesmo mi vizuelniji, ali ucimo vremenom. Da ti pravo kazem sada iskljucivo i primarno je ako mi prija osoba. Provedeno vreme. Ako se nesto zaplicemo o jezik i ne mislim na nekakve prirodne nesigurnosti i testove druge strane, vec to postavljanje ko je frajer a ko riba to je cao. To je po meni bas gubljenje vremena. A nema coveka koji nema fizicku manu. I da ima, dosadila bi ti zato sto je nema.
Pa evo gledam bas jedan spot, postavljao sam ga ovde negde, penzioneri u starackom domu plesu. I vidis nekkavu vitalnost odrzavanu iskrenom ljubavlju. Bez gluposti, drustvenih nametanja, standarda bla bla. Sve to iscezne vremenom i na kraju ostaje da li mozes i dalje da se zagrlis sa tom osobom, mozda i klimavo i staracki oprezno zapleses, pomilujes po licu i vidi se kroz njih ta prebubana gorcina, tezina zivota ali i njihova gipkost, neminovno istrosena vremenom, ali gipkost-i dalje nasmejani. I ne kompromisi zarad statusa, vec zajednicko prevazilazenje bremena s tom bitnom osnovom. Lepo.

Mozes i to, kresnes se s nekim, bude vam lepo, ipak smo svi mi ljudi. Ako je zgodna, ne znaci da je prazna. Ali svakako mora da postoji poklapanje karaktera.
Sta sad ono ako si neko ko voli uz vino da serenda mono mono s tom osobom i ispunis se tako, a ona je fazon hiper socii, ajmo parti ludilo, upoznajemo ljude i onda dodjes kuci s njom i e, sta sad? Zrikavci. Pa tebe poheba ceo svet covece i tebi super, sad samo da das znak glavom a ja da lupim pecat? Karikiram, ali...

Back