Etika srpske vojske kroz istoriju i njihova najveca zlodela......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 41782

Elita
Poruka
19.642
Ok , ja uglavnom nalazim slike i dokaze uzasa koje su pravili Hrvati, Turci , Siptari nad nama.. .....veshali zene, pravili koncentracione logore za srpsku decu, kule od srpskih lobanja i slicno.....
Sta ja sa srpskim zlocinima? Ne nalazim iste slike, niti ikakve dokaze........

Vazno je da kao nacija osudimo sve one koji su u ime nasheg naroda cinili slicne stvari drugima.

Ovo nije pro- niti anti- srpska tema vec cista radoznalost........

Da li se od nas to krije?
Sta vi mislite?

Да је било и мало злочина, не мислиш ли ваљда да би Ватикан, Венеција, Лондон. Беч, Истанбул...седели скрштених руку???
Не би ли до сада о томе биле написане 10-е и 100-е књига?
О, да! Итекако би!

@Наташа Ростова
Ма то је тупави енглески мит о освети Бугарима, већ би Софија, када би србска војска ушла у њу, тражила присаједињење Србији, то је прави разлог.
А Бугари као крвожедни татаро-монголи су свакако пошли од себе и свог погледа на свет, како би они и шта би они урадили.

Sta hoces da kazes da nema nikavih dokaza niti slika?
Da ti verujem na rec?

Ja sam čula za dva zločina iz prošlog rata - jedan je stvarno sramotan , silovana je jedna devojka , muslimanka , ne znam da li je ubijena ili je umrla od posledica , sramotno je i nikda nisam ni pitala

Drugi spada u domen osvete , ali sam za to čula u smislu nije to trebao uraditi, i zašto je to morao tako

Moji su iz kraja gde je blizu Srebrenica: kada se dešavalo oslobođenje Srberenice ( i ako je iz nje ubijeno stotine Srba) opšti stav ljudi je bio: jadan taj narod ... uvek se pravila razlika između "ustaše", "balije" i "naroda"

Bez želje za ulepšavanjem - kod srba je uvek mnogo prisutniji strah od mržnje .

Па ја те питам како изгледа фотографија на којој је приказано да НЕМА злочина и колико 1 000 000 000 тих фотографија би тебе задовољило?

pa mi slushamo konstantno da ima zlochina
kazu maltretiramo kontinuirano Bosnje i Siptare
gde su ti dokazi u vidu fotografija i materijala?

Тема се закључава јер је заснована као провокација и полигон за дневно политичка препуцавања.Уколико постављача теме занима неки конкретан догађај такве природе из прошлости то може на некој од већ постојећих тема или да отвори другу с тим у вези.Поздрав.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back