ETF ?

beskicmenjak1

Početnik
Poruka
23
Interesuje me koliko semestara moramo da odslusamo neki strani jezik i koliko je tezak ispit iz engleskog posto ce mi to biti najteze, nije mi problem ni matematika ni oet ni fizika samo engleski vecito sam imao slabu ocenu u skoli bas iz njega :p Hvala.

Па, то ти је као да питаш колико је тешко насликати слику. Ономе ко уме да слика је просто, а човеку који не уме је компликовано и тешко. Ко зна енглеки, биће му релативно лако, а ко га не зна, биће му тешко.

П.С. Нисам студирао на том факсу, па не знам за семестре.

Bio bi prvi u istoriji koji je zaobišao ETF zbog engleskog. :D

Nemoj taj predmet uopšte uzimati u razmatranje ako ćeš to da upisuješ, engleski na ETF-u je kao fizičko u srednjoj školi.

Btw. bilo je da mora dva engleska u toku osnovnih studija, tj. 2 strana jezika, mislim da se to nije menjalo.

Da li je tebi problem samo engleski ili jezici uopšte?
U vreme kada sam studirao mogao si da biraš jezik. (Engleski, nemački, francuski i ruski.)
Međutim, bez obzira na sve, preporučujem ti da se potrudiš i savladaš engleski a ne bi bilo loše još jedan jezik pride.
Danas, prilikom zapošljavanja, većina poslodavaca najpre pita za jezik i vozačku dozvolu, a tek onda za fakultet i diplomu.

sigurno nece nauciti strani jezik na etf/u
ko zna, zna, ko ne zna, moze da nauci kad mu bude potrebno
nastava im je nikakva sto se tice jezika iako je fakultet izvanredan u svakom smislu

Back