Etalon lepote

Znaju muškarci da gledaju i nenašminkane devojke, svesni su i oni moći pudera.
Druga je stvar što se više lože na one doterane kao iz časopisa, sa crnim smouki ajs :)
Momak je lep ako izgleda muževno, ima lepu kožu, kosu, zube. Crte lica, treba su skladne, ali to ne znači da ne može da bude lep i neki nosonja i slično...
Lepota je i u pogledu, tu se vidi i duh.
Bistre, pametne oči.
I pokreti su bitni, gestikulacija.
Neki se ljudi stisnu, pa su manji od makovog zrna, pogureni, a neki se previše šire i galame...

svaka čast :ok:

Momci, šta je za vas "lepo"?
Kada za neku devojku kažete da je lepa, da li to znači da je lepa i kad spere šminku ili vam je lepa samo namunjena, tj. našminkana, kvarcovana devojka? Da li, uopšte, za nekoga ko je non stop našminkan i možemo da kažemo da je lep, jer mi u suštini i ne znamo kako on izgleda kad se umije?
I, generalno, da li ćete pre reći da je lepa devojka koja je umivena, čiste kose i uredna, ili su vam lepše prešminkane i prekvarcovane? ... namerno ne pitam za devojke koje se blago šminkaju, jer su mi ciljne grupe ove dve krajnosti...

Devojke, za kakvog ćete momka reći da je lep? Da li je dovoljno da ima lepe crte lica, ili treba još nešto?

Tema nije harizma niti pamet, ograničite se samo na fizički izgled.
Ne menjajte kanal.

:zcepanje:

За мене, лепота је на првом месту у очима.
И негде је изједначавам са интелигенцијом, виспреношћу и перверзијом.
Физички апсект је категорија која је другостепена и не могу да се ограничим само на њега...
Дакле, кад очи кажу своје, онда тек долази све друго...
Рекох већ, кад би се моје бивше скупиле на једно место, тешко би било пронаћи заједничку физичку црту код њих...
Али, довољан би био поглед на њихове очи и све друго би постало јасно...

Ето...
Ја тако мислим.

Mene je baka ucila da je zena lepa ako ima "frizuru", doterane nokte, lepe zube i lepu kozu. Da su joj cipele uvek izglacane a garderoba ispeglana...zaboravih na mah, parfem da uvek stavi u kosu...smesno zvuci ali meni su ti saveti napravili duboku vijugicu i prosirili se i na suprotan pol pa tako gledam kozu, negovanost, stil...to mi je najvaznije.

Sve moje ljubavii su bile sasvim razlicite. Velika ljubav je bio plavusan od 190cm i 100kg ali i crnpurast Crnogorac nizi od mene par cm. Nema pravila, zasijam u njegovoj blizini ili nemam nikakvu emociju...kod mene su privlacnost i lepota sasvim nakrivo posadjene...

Back