ЕСТРАДА ЕКСПЕРАТА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.180
Као што сте данас могли и да чујете и да прочитате ИЗБОРНА КАМПАЊА ЈЕ ВЕЋ ПОЧЕЛА. Годинама већ гледам разне медијске манипулације и то нарочито од стране и експерата и "експерата". Постоји једна подужа листа ових ликова који се селе од тв станице до тв станице па до радио-станице - па онда пишу и ауторске и "ауторске" текстове по небројено бројним новинама а све у циљу ИСПИРАЊА МОЗГА и стварања јавног мнења по мери и по вољи страних газда.

Верујем да нико од вас није размишљао о томе КОЛИКИ СУ ХОНОРАРИ свим тим ликовима за агитацију и учествовање у разно-разним емисијама - а могу вам рећи да су позамашни, тј. власник или директор ТВ БИРА КО ЋЕ УЧЕСТВОВАТИ - АЛИ НАРАВНО ЗА НАШЕ ПАРЕ. Онај Чупић што изиграва ЈАВНОСТ ПОДАТАКА о таквим стварима, наравно, не сме ни да зуцне, као и о финансирању странака.

Мислим да би било корисно за све нас да на овој теми бележимо именом и презименом, биографијом и "биографијом" као и одређеним политичким залагањем СВЕ ЕКСПЕРТЕ и "ЕКСПЕРТЕ" КОЈИ ЋЕ УЗЕТИ УЧЕШЋА У ЦИРКУСУ И ОВОЈ ЕСТРАДИ КОЈА ЋЕ НАС ЗАБАВЉАТИ И ПОСВАЂАТИ СВЕ ДО 11.МАЈА 2008.
 
Cupic je napustio tu funkciju pre jedno 4 godine tako da nema veze sa "javnoscu podataka " mada i onaj Sabic sto je na toj funkciji mi jednom prilikom pricao jos pre 2 godine da je jako tesko, a ponekad i nemoguce u Srbiji doci do informacije od javnog znacaja i da ni vlada koja ga je postavila i ciji je sluzbenik ne stoji iza njega .
 
Cupic je napustio tu funkciju pre jedno 4 godine tako da nema veze sa "javnoscu podataka " mada i onaj Sabic sto je na toj funkciji mi jednom prilikom pricao jos pre 2 godine da je jako tesko, a ponekad i nemoguce u Srbiji doci do informacije od javnog znacaja i da ni vlada koja ga je postavila i ciji je sluzbenik ne stoji iza njega .

Да, у праву си, ја сам погрешио - требало је да напишем Шабић, а Чупић се свуда мува као "експерт".
 
СВЕ ЕКСПЕРТЕ и "ЕКСПЕРТЕ" КОЈИ ЋЕ УЗЕТИ УЧЕШЋА У ЦИРКУСУ И ОВОЈ ЕСТРАДИ КОЈА ЋЕ НАС ЗАБАВЉАТИ И ПОСВАЂАТИ СВЕ ДО 11.МАЈА 2008.

ма неће бити циркуса причаће о просперитету Српске државе и народа који живи ту.Неверујем да ће причати на тему ЕУ,Косово.... и слично.А и вероватно ће сви одржати предизборна обећања.И после свих постизбрних коалиција Воја Коштуњави ће бити премијер,:arrow:(ред је пошто има највеће искуство на том месту):arrow:а смрадикали ће бити опозиција којима је фалило мало да победе, али зле силе које предводи:twisted: Б92 :twisted:злочиначком кампањом усмерене против свих патриотских снага у Србији ће им ускратити победу.

да ли ја лупам глупости шта мислите:think:

да ли ћемо на овим изборима сазнати ко је још украо паре као Млађа оних 11 милион
или на следећим:heart:или за још неку луду мисију наших комшија као оно СРИЈЕМ ХРВАТСКОЈ.:idea:или се само на изборима то прича:roll:

Ја само молимжуте да ако раде кампању да не пуштају ЦЕЦУ и оне луде деведесете знам напамет све,као да сам био у СДГ или СЧП.Да макар пусте Синана или Хариса ,а и Др Иги није лош.Чисто мало да промене плочу приликом подсећања зашто не треба гласати за смрадикале:mrgreen:

а ипак мислиm да су ови републички избори историјски и пресудни за српски народ,ако се узме у обзир да је месец мај у питању,празник рада ..дан жалости.........дан младости:cool:
 
Највише волим оног социолога религије и мислиоца, бившег професора марксизма...јоој како беше..

ја мислим да ће сада скоро све странке странке да имају беџеве
да сам ја Ацо Вучић:oops:(пуј,пуј далеко било) :arrow:тражио би ауторско право да наплаћујем,они прво кренули са беџевима оно СТОП ХАГУ.Па се Коштуњави напалио на молебану па и он делио оно :arrow:Косово је :heart:Србије.Чисто ме занима какве ће беџеве да имају ЖУТИ, пошто једино Чединци неће да их носе , јер :arrow:њима се жури,а и жилет је закон.Али мислим да ће ЖУТИ сад да ангажују после ске*авања са Косовом цело Југословенско Драмско као и Атеље 212 а и мислим да ће и неки Јужни Ветар да ускочи у кампању.Јер после оног драња пред 03.02. када је победила Европска Србија и иста та Европска Србија није потписала уговор о придруживању са ЕУ а притом изгубила КиМ, тешко да ће и Дунав да их опере.

Мада што каже Бора Чорба :arrow:Србин је луд,Србин је проклет
за*ебеш га на изборима
он хоће опет:heart::heart:
 
Највише волим оног социолога религије и мислиоца, бившег професора марксизма...јоој како беше..

Тај вештац са шиљатим ушима се зове Мирко Ђорђевић а обично га представљају да је по "струци" "познавалац прилика у СПЦ".......ахахаха...... иначе марксиста...
 
И ево већ данас се огласио у "Блиц"-у Чупић који је, наравно, напљувао Коштуницу:

Premijer u Slobinom odelu

Autor: Katarina Preradović | 09.03.2008 - 00:02
cupic-v.jpg

Odlukom da se ide na vanredne parlamentarne izbore, Koštunica je konačno pokazao vezu sa realnošću, koja se u poslednje vreme kod njega nije primećivala. Bilo je teško predvideti šta će on u ovoj situaciji uraditi , pa su sve opcije, od vlade sa radikalima do odustajanja od svoje trenutne politike, bile moguće - kaže u razgovoru za "Blic nedelje" Čedomir Čupić, profesor na Fakultetu političkih nauka.

видети даље:
http://www.blic.co.yu/politika.php?id=33359

*************************************
Кратка биографија лика кога такође често рекламирају као ПОЗНАВАОЦА ПОЛИТИЧКИХ ПРИЛИКА:


Biografija
Čedomir Čupić, rođen je 1947. godine u Sivcu, u Vojvodini, gde je završio osnovnu školu. Gimnaziju je završio u Somboru, a Fakultet političkih nauka u Beogradu, gde je magistrirao i doktorirao.


*************************************************************
Али оно што ја нејважније ТО ЈЕ ЊЕГОВА ПРОПАЛА ЖЕЉА ДА СЕ УГУРА У ВЛАСТ, јер је 2003. године био ни мање ни више НЕГО НОСИЛАЦ ЛИСТЕ "ОТПОР"-а са којом су славно пукли на изборима. Тај "познавалац свега и свачега" је тада изјављивао:

Čedomir Čupić, nosilac liste "Otpor"

Ponašanje za primer ostalima


Koliko ćete mandata dobiti?
- Na osnovu istraživanja i raspoloženja građana, "Otpor" će ući u parlament. Koliko će dobiti mandata, teško je predvideti. Jedno je sigurno: mi nikome iz demokratskog bloka partija ne oduzimamo glasače. Naša ciljna grupa su naši članovi i simpatizeri, ali i onih 17,5 odsto koji su se izjasnili pre nego što je "Otpor" postao politička partija da bi glasali, ali da ne vide nikog na političkoj sceni kome bi poverili glas.

http://64.233.183.104/search?q=cach...20907.shtml+Cedomir+Cupic&hl=sr&ct=clnk&cd=21

******************************************************
Надам се да никога не треба да потсећам КО ЈЕ ФИНАНСИРАО "ОТПОР" - али то Чупићу и даље не смета да меље и жвалави као "познавалац".
 
А ево још једног "експерта", Драгана Бујошевића........ахахаха........ово баш постаје забавно:




И мало додатних информација:

Authors' Gallery



Dragan Bujosevic

Borned 1954 in Belgrade. In 1976 graduated Faculty of political science department of journalism. He worked as journalist in "Politika" where he worked as reporter from Parliament of Yugoslavia . In 1984 he got prize for extraordinary results in the work and contribution for promotion of "Politika".
He worked for weekly journal "NIN",as journalist and substitute of chief editor, after that he became chief editor in weekly journal "Evropljanin". In 1998 he was first chief editor punished with 50000DEM under the law of information.The complainant was "Patriotic union". In 1999, he came back to work for "NIN" as substitute of chief editor.
Some times he works as commentator for "Glas Amerike" and programme on Serbian BBC,Westgerman radio from Keln and many TV and radio station in Yugoslavia (ANEM,B92...) In December 2000 as co-writer he published a book "5 October 24 sata prevrata" in edition of Media center.
 
pa i ova Vlada je bila estrada Eksperata, pisi malo o tome ...

Ово је тема о корумпираним медијима који измишљају, стварају и промовишу "експерте" који су њихови неизоставни гости и који одговарају на питања о свему и свачему а нису у власти, "експерти" који сумануто својим идиЈотским "анализама" и "стручним мишљењима" покушавају да створе јавно мнење.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top