Estetska hirurgija u 40+?

Šta mislite da li je potrebna ili ste protiv bilo kakvih intervencija?
Moje mišljenje je da ne treba.

motiv za estetsku hirurgiju je strah od starenja tachnije dusha ti mlada a telo ti se menja
kupujem skupe creme u nadanju da cu neshto kao zaustaviti ili usporiti iako znam da je to teshko mogutje

s druge strane da idem pod nozh i da platjam skupe pare iz chista mira isto mi je onako malo odbojno

nije iskljucheno da jednog dana mozhda ipak ne odem na neku sitnu intervenciju

u mladim danima mi je to bilo smeshno a sad vec i nije :)

Kada sam bila mlađa, ono u 20tim, posmatrala sam neke vrlo lepe žene sa sedima i borama i bile su mi još lepše. Sad kada ja imam sede, bore, pokušavam da se setim svega toga, i zaista osećam kako žena može biti lepa i sebi i drugima i sa svim tim.. starenjem kože. Ukoliko se brine o sebi, drži liniju, bavi se rekreativno sportom, održava zdarv i duh i telo :), pa i lepo obuče :)

Ukoliko je potrebna poneka intervencija da se oseća lepše, što da ne, ali ne treba gubiti u svemu tome zdrav razum. Realno sagledavanje stvari jeste da je "budućnost starenje" (Konstrakta Nobl u nastavku hehe), a da treba da izvučemo najbolje iz sebe da se uvek osećamo lepim. Tu je važno i sa kim se družimo, da li nas poštuju naši bližnji, sve se to sklapa u jedan mozaik. Nije samo žena ta koja sama o sebi misli, treba da vodi računa i da li je u društvu osoba koje je vole i poštuju takvu kakva je, što će doprineti njenoj lepoti i u kasnijim godinama... :heart:

A evo i te pesme, najaktuelnije o temi koje mogu da se setim, koja govori i o starenju i "Šeron Stoun se ne botoksira" hehe :)

Poslednja izmena:
Sve se na licu vidi..i svaka bora je beleg nečega što smo preživeli..
Verujte da sam svoj prvi autoportret uradila tek sa 40 godina..
mlado lice ništa ne govori u tom smislu..bezizražajno je.
..ne u slucaju Doriana Greya :)

Miki Manojlović..možeš li ga zamisliti zategnutog kamenog lica?
lagani face lift mu ne bi skodio :)

Lično ne bih ništa na sebi radila .
Ne mogu da kažem da sam sad neki žestoki protivnik , svako zna šta je najbolje za njega.
Ali ono preterivanje ...To ne mogu da smislim..
Glasam za NATURE LOOK....

Ko voli nek izvoli.

Sto se mene licno tice, nemam problem sa starenjem i svim sto uz to ide, bar sto se izgleda tice.
Vodim racuna o sebi, a kome se ne svidjam nek gleda na drugu stranu.
A i ruku na srce, vise se plasim korekcija i operacija nego starenja.
Jos vise se plasim zavisnosti od tih istih korekcija.
A pozitivan efekat je samo trenutan i samo prvi put, pod uslovom da je umereno.

zavisi od posla koje lice obavlja.Glumci, politicari, spikeri su stalno pod reflektorima pa je uobicajeno da imaju kozmeticke zahvate.Nastavak karijere im moze ovisiti od toga
Pa to je strasnije....dok je licni izbor ok, ali uslovljavanje da budem Frankestajn da bih obavljala posao, e to bih zabranila i debelo kaznjavala.

...tuzno je kad poslije 40. hoce da je 25...prvo, shvatanjem odudara se i ofira a cerka i sin treba da su generacije tvojih htjenja...nema tu moralisanja, kako je to samo do samopouzdanja i licnog komoditeta...skelet i pokreti otkrivaju estetske bahanalije...biti fit i nositi svoje godine kao furija je, i cilj i nacin zivota...ne moze se estetetizovati u cetrdesetim a onda u pedesetim i dalje liciti na abonenta Frankestajnovih radionica, salona....

Poslednja izmena:
Ranije sam mislila da imam novca menjala bih svašta nešto, a sad i da imam ne bih.
Kad sam videla kako to izgleda, bukvalno kao mesari kad kolju.
Pa da li će biti alergije.
I na kraju možda najvažnije ko radi operacije. Platiš skupo a ono neki što je završio dva razreda osnovne škole a doktorsku diplomu odštampao te unakazi.
Zamisliću se samo ako deca na ulici budu upirala prstom u mene i bežala vrišteći.

kako napisa UltraVioletna samo je medicinska estetska hirurgija opravdana
svaki drugi estetski zahtev u smislu produzenja mladosti i slicno je zavaravanje samih sebe
velike sise kod žena, zatezanje lica, i napuce usne kao da su poljubile vrelu peglu necu ni da pominjem.
svima je poznata Donatela Versace i sta je ta žena napravila sebi i od sebe..

Ја смрш'о 40 кг и на мени све виси. Тотално сам одвратан. Треба ми двеста хиљада за липосукцију и затезање коже. Иначе, ако нпр. женско може том операцијом да учини свој изглед бољим, немам ништа против. Али не и да се кљука силиконом као нездрав. Све у границама нормалног.

...tuzno je kad poslije 40. hoce da je 25...prvo, shvatanjem odudara se i ofira a cerka i sin treba da su generacije tvojih htjenja...nema tu moralisanja, kako je to samo do samopouzdanja i licnog komoditeta...skelet i pokreti otkrivaju estetske bahanalije...biti fit i nositi svoje godine kao furija je, i cilj i nacin zivota...ne moze se estetetizovati u cetrdesetim a onda u pedesetim i dalje liciti na abonenta Frankestajnovih radionica, salona....
Tacno tako.:ok:

Ја смрш'о 40 кг и на мени све виси. Тотално сам одвратан. Треба ми двеста хиљада за липосукцију и затезање коже. Иначе, ако нпр. женско може том операцијом да учини свој изглед бољим, немам ништа против. Али не и да се кљука силиконом као нездрав. Све у границама нормалног.
Uzmi kredit

Back