- Poruka
- 92.460
Šta mislite da li je potrebna ili ste protiv bilo kakvih intervencija?
Moje mišljenje je da ne treba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite da li je potrebna ili ste protiv bilo kakvih intervencija?
Sve se na licu vidi..i svaka bora je beleg nečega što smo preživeli..sve sta zelis treba da radis.
ako ce ti to pomoci da se osecas lepo, zasto da ne.
zavisi od posla koje lice obavlja.Glumci, politicari, spikeri su stalno pod reflektorima pa je uobicajeno da imaju kozmeticke zahvate.Nastavak karijere im moze ovisiti od togaŠta mislite da li je potrebna ili ste protiv bilo kakvih intervencija?
Kada sam bila mlađa, ono u 20tim, posmatrala sam neke vrlo lepe žene sa sedima i borama i bile su mi još lepše. Sad kada ja imam sede, bore, pokušavam da se setim svega toga, i zaista osećam kako žena može biti lepa i sebi i drugima i sa svim tim.. starenjem kože. Ukoliko se brine o sebi, drži liniju, bavi se rekreativno sportom, održava zdarv i duh i teloŠta mislite da li je potrebna ili ste protiv bilo kakvih intervencija?
Miki Manojlović..možeš li ga zamisliti zategnutog kamenog lica?zavisi od posla koje lice obavlja.Glumci, politicari, spikeri su stalno pod reflektorima pa je uobicajeno da imaju kozmeticke zahvate.Nastavak karijere im moze ovisiti od toga
..ne u slucaju Doriana GreyaSve se na licu vidi..i svaka bora je beleg nečega što smo preživeli..
Verujte da sam svoj prvi autoportret uradila tek sa 40 godina..
mlado lice ništa ne govori u tom smislu..bezizražajno je.
lagani face lift mu ne bi skodioMiki Manojlović..možeš li ga zamisliti zategnutog kamenog lica?
Šarena laža..ne u slucaju Doriana Greya
lagani face lift mu ne bi skodio![]()
Lično ne bih ništa na sebi radila .Šta mislite da li je potrebna ili ste protiv bilo kakvih intervencija?
Ko voli nek izvoli.Šta mislite da li je potrebna ili ste protiv bilo kakvih intervencija?
Pa to je strasnije....dok je licni izbor ok, ali uslovljavanje da budem Frankestajn da bih obavljala posao, e to bih zabranila i debelo kaznjavala.zavisi od posla koje lice obavlja.Glumci, politicari, spikeri su stalno pod reflektorima pa je uobicajeno da imaju kozmeticke zahvate.Nastavak karijere im moze ovisiti od toga
Neka hvala..Sve što je lažno nije moj izbor.Da ali umereno! Pošto smo mi jad i beda onda se to radi za sve pare i ispada jezivo. Daskara ne stavi slse 3 nego odma rokne 5. Ona sa pertla ustima napumpa toliko da puknu. Zatezanje lica pa uši završe na temenu![]()
Pa sad,ako neko ima veliki nos,sto da neŠta mislite da li je potrebna ili ste protiv bilo kakvih intervencija?
Tacno tako....tuzno je kad poslije 40. hoce da je 25...prvo, shvatanjem odudara se i ofira a cerka i sin treba da su generacije tvojih htjenja...nema tu moralisanja, kako je to samo do samopouzdanja i licnog komoditeta...skelet i pokreti otkrivaju estetske bahanalije...biti fit i nositi svoje godine kao furija je, i cilj i nacin zivota...ne moze se estetetizovati u cetrdesetim a onda u pedesetim i dalje liciti na abonenta Frankestajnovih radionica, salona....
Uzmi kreditЈа смрш'о 40 кг и на мени све виси. Тотално сам одвратан. Треба ми двеста хиљада за липосукцију и затезање коже. Иначе, ако нпр. женско може том операцијом да учини свој изглед бољим, немам ништа против. Али не и да се кљука силиконом као нездрав. Све у границама нормалног.
Не могу, морам да мењам унутрашњу столарију и да хоблујем паркет. Ништа није дирано још од 1982. кад смо се уселили у стан. Све пропало ко држава !!Uzmi kredit