Espresso masinerija

Luda Srpska Druzina

Veoma poznat
Poruka
14.750
Imam aparat na kapsule koji me izdao I sad sam u pregovorima sam sa sobom kojim da ga zamenim. Dal opet uzeti neki kojem su dovoljne kapsule ili full automatic coffee mašinu ili pak neku rucnu masinicu. Uglavnom koristim lungo ali kad je neko u prolazu bilo bi dobro izrodi neki aromaticni kremasti espresso.
Neki konstruktivni predlog koja masina valja I na sta obratim paznju? 'vala

Imam aparat na kapsule koji me izdao I sad sam u pregovorima sam sa sobom kojim da ga zamenim. Dal opet uzeti neki kojem su dovoljne kapsule ili full automatic coffee mašinu ili pak neku rucnu masinicu. Uglavnom koristim lungo ali kad je neko u prolazu bilo bi dobro izrodi neki aromaticni kremasti espresso.
Ne znam za espresso ali pre sam koristio Krups brend i nije nikad izneverio.

Samo saeco gledaj ja imam preko 10 godina kupio polovan na kp za 50 evra. Jednom mi se zaglavio komad drveta u mlinu (kafa u zrnu iz lidla jbg)

E sad do skoro je kafa u zrnu bila 800 din kg ali su u srbiji duplirali cene u odnosu na EU. Uopšte sva hrana je duplo skuplja u srbiji nego u EU. Ja kada putujem obavezno aldi kafa 8,5 evra kilo a na akciji bude 6 evra kilo.

1000002990.jpg

Samo saeco gledaj ja imam preko 10 godina kupio polovan na kp za 50 evra. Jednom mi se zaglavio komad drveta u mlinu (kafa u zrnu iz lidla jbg)

E sad do skoro je kafa u zrnu bila 800 din kg ali su u srbiji duplirali cene u odnosu na EU. Uopšte sva hrana je duplo skuplja u srbiji nego u EU. Ja kada putujem obavezno aldi kafa 8,5 evra kilo a na akciji bude 6 evra kilo.

Pogledajte prilog 1781566

Ajde molim te pokazi nam sliku tog tvog sto si kupio za 50 eur.

Pogledajte prilog 1781566
Komad drveta :think:
Dobro je da nisam nekakav moderator, iz apse ne bi izlazio :kafa:

ako zeli,o ovaj svet da ocuvama onda znamo da je apart za kapsulama ogromna ekoloshka katastrofa

Najlepša kafa barem po meni je ona klasična varijanta

IMG_8063.jpeg

IMG_8064.jpeg

Mama ima Jura automat skup kao djavo i nervira opasno svako malo javlja da mu nešto treba

Ja imam magnificu od de longhi uredu je pravi to sto treba običnu kafu i mlijeko dodam po želji
Može da pravi šaum od mleka ali to i ne koristim
Jura je isto dobra stalno traži vodu, kafu, mleko, da prospeš soc. Zbog dimenzija aparata i ti resursi su mali pa se često dopunjava i prazni.

Talea imam u beogradu pre 10 god sam ga platio 50 evra
1000009149.webp
odea imam na moru 70 evra
1000009150.webp

Ova dva modela su bukvalno neuništiva. Samo pereš povremrno i podmazuješ presu silikonskom mašću.

Poslednja izmena:

Back