@Milica@
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
e cao.posto kazes da si se godinama borila protiv toga,zanima me da li znas da li eserihija moze stetiti u trudnoci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keti Li, vidim da otprilike imamo identican problem-cistitis koji se javlja posle polnog odnosa, s tim sto je kod tebe pronadzen pesak u mokraci (moguci okidac infekcije), a kod mene ni to.:...Hvala unapred.
. POcelo je ubrzo nakon prvog ulaska u polne odnose. Tada pojma nisam imala sta bi moglo biti, osim sto mi je utvrdjen pesak vrlo rano. Verovatno su radjene urinokulture ali tih rezultata vise nema pa se ne mogu setiti.
. Nekako mi je logicno da tu i genetika ima svog udela + samodoprinos
.
.
.

molim za mišljenje nekoga iskusnoga,a vezano je uz eserihiju koli. Mami su danas stigli nalazi i ustanovljeno je da ju ima i prepisana joj je terapija cedexom na 10 dana. Doktorica ju je upitala da li u kući ima mačku ili psa? Imamalo štene, koje je vrlo uredno, ali njegove stvari pere u vešmašini, naravno ne zajedno sa njenim stvarima. Zanima me koja bi tu mogla biti poveznica ? Hvala na odgovoru.

Keti Li, vidim da otprilike imamo identican problem-cistitis koji se javlja posle polnog odnosa, s tim sto je kod tebe pronadzen pesak u mokraci (moguci okidac infekcije), a kod mene ni to.
Mene zanima (kako kazes da taj problem imas 20 godina a i ja otprilike vec tu sam), sa zatisjem od nekog vremena a zatim pre 5-6 godina je opet sve pocelo.
Naime, zanima me sta se desavalo ili nije desavalo kod tebe tog perioda kad si bila "mirna" od problema, ako uopste postoji takva stvar koja bi eventualnopomogla i meni...Hvala unapred.

); tj, nakon spolnog odnosa popijete jedan antibiotik i mirni ste. Ja sam tako funkcionisala super godinu dana, a onda sam dobila erythemu nodosum (pila sam nitrofurantoin, a jedna od nus pojava su i te nodoze) i sad moram traziti neko novo rjesenje. Ako iko ima prijedlog?