Erotski dozivljaj.

• Začetnik teme Začetnik teme Mr X
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako nisi znao, citat o Strelcu:" Ume da uživa u seksu, kao uostalom u svim područjima života, jer je to najerotskiji znak Zodijaka. Prvu ljubav poredi sa drugom, petu sa desetom. Traganje traje celog života. " :wink:
http://www.krstarica.com/lat/zvezde/seks/index.php?clanak=strelac

Pzdrv,
Strelica

RAK:
passenger:
Jeste,ja sam mastovita a Rak nije :) Svi imamo fantazije,i ne,necu da ti kazem.

...inace Rakovi su najmastovitiji znak ako nisi znala, mala :wink:

Devojka27god:
Ako nisi znao, citat o Strelcu:" Ume da uživa u seksu, kao uostalom u svim područjima života, jer je to najerotskiji znak Zodijaka. Prvu ljubav poredi sa drugom, petu sa desetom. Traganje traje celog života. " :wink:
http://www.krstarica.com/lat/zvezde/seks/index.php?clanak=strelac

Pzdrv,
Strelica

RAK:
passenger:
Jeste,ja sam mastovita a Rak nije :) Svi imamo fantazije,i ne,necu da ti kazem.

...inace Rakovi su najmastovitiji znak ako nisi znala, mala :wink:

naravno da nisam znao jer neznam nesto sto nije
tacno!!!!
neznam gde si to procitala devojko ali najerotskiji i najseksepiniji i naj sve u vezi sexa je skorpija a ne strelac
drugo zivot je nastao iz vode, tako da su vodeni znaci oni koji imaju najveci seksualni nagon...skorpija pa ribe i rak
a strelcevi su definitovno najveseliji znak...

evo ti neki deo citata:
ŠKORPIJA I SEKS
Kralj Seksa u horoskopu ima veoma izražen libido. Škorpije vole da flertuju i iskoristiće svaki slučajan pogled da započnu novu avanturu. Ukoliko želite da upoznate pravog tigra, kada je o seksu reč, najverovatnije je da će Škorpija odgovarati tom opisu. Takođe, osobe rođene u ovom znaku vole raznolikost u seksu i koliko vole da pružaju zadovoljstvo, isto toliko vole i da ga dobijaju. U seksu, Škorpije vole partnere koje mogu da joj pružaju zabavu i po celu noć, zato, ukoliko možete da zadovoljite potrebe ovog izrazito seksualnog znaka, samo napred!

ON: Muškarac Rak bi morao dobro da se potrudi da nadje pravu ženu za sebe, nežnu i punu razumevanja za njegove unutrašnje borbe i destrukcije, a opet izrazito seksipilnu kako ne bi jurcao za boljom šansom. Teško ostaje veran i obicno ima karavan žena iza sebe. Voli da se mazi i ljubi, dodiri mu puno znace, uopšte ovo je nežan tip muškarca. Medjutim sklon je perverzijama, erotoman, slab na dominantne devojke koje opet, ne bi nikada oženio. Užasno je ljubomoran, ali se svim silama trudi to da prikrije.

e sad ako ti kazes da si ti izrazito sexipilna, ja cu da ti verujem i da te pozovem na pice :wink:

Groucho Marx:
Voz Beograd-Sibenik. Prvi razred srednje, prvi put idem bez roditelja na more. U kupeu sam sa drugarom, jednim starijim bracnim parom i lepom devojkom koja svo vreme puta ni sa kim ne prica. Ima usku majcu i pantalone na pruge pripijene uz telo. I ima fantasticnu guzu. Uvece smo ugasili svetlo. Svi su zaspali a ona devojka je legla tako da je okrenula svoju guzu prema meni. Normalno, hormoni 15-ogodisnjaka mi nisu dali da spavam, samo sam buljio u nju. Onda sam se osmelio, ruka mi je sama krenula ka njoj. Poceo sam da je milujem, po butinama, izmedju nogu... Ona se promeskoljila i postavila tako da je mogla da me vidi. Svejedno, hormoni su me ubedili da ona ipak spava i da mogu da nastavim. Onda je ona zena preko puta ustala i prisla na 20cm od moga lica. Skiljila je u mraku i pokusavala da provali da li spavam. Iskulirao sam je dok se nije vratila na sediste. Onda sam nastavio sa dodirivanjem devojke.

Naravno, sutradan, kad sam dosao sebi, ukapirao sam da me je ta zena provalila, da me je video i njen muz a i moj drugar mi je kasnije rekao da je i on bio budan. Kad smo izasli iz voza, dok smo redjali stvari na peron, cutljiva devojka je prosla pored nas, skinula naocare, pogledala me, nasmesila se i rekla jedno mazno 'Cao' koje cu pamtiti do kraja zivota.

Od tog putovanja, fetis su mi zenske guze :)

I meni se slicno desilo u tim godinama samo u autobusu.Dvojka je sedela pored mene,celu noc smo putovali,tako je divno mirisala...Ali ja se nisam usudio da je dodirnem.

Back