Erotske sličice na olovkama za prvake

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

??

• Sramota!

• Neka se edukuju deca

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

1DaL

Iskusan
Poruka
5.531
EDUKACIJA - Šestogodišnjaci u Esenu dobili su kao dobrodošlicu prvog dana u školi hemijske olovke s erotskim sličicama. Olovke su poklonili članovi Komunističke partije, objasnio je direktor škole nakon što su ga besni roditelji i informisali o poklonu. Stranka je u saopštenju objasnila da su hemijske olovke kupili u prodavnici koja ih je reklamirala kao svetleće.

http://24sata.rs/vesti.php?id=79075

Sta mislite o ovome? :per:

Odjednom zgotivih KP nakon ovog poteza
Neka se edukuju deca

Super je to!!!

Podržavam 100%..

Ja uvek te prvake zadirkujem za devojčice... A kad prođe neka ozbiljna gospođa u godinama, ja im kažem... Gle onu tetu što ima lepe siske... Ks, ks...

A oni se stide i pocrvene, ali opet gledaju i smejulje se...

Klinci su super... Treba ih na vreme edukovati... A ne posle da kukate koliko ima pedera...

Super je to!!!

Podržavam 100%..

Ja uvek te prvake zadirkujem za devojčice... A kad prođe neka ozbiljna gospođa u godinama, ja im kažem... Gle onu tetu što ima lepe siske... Ks, ks...

A oni se stide i pocrvene, ali opet gledaju i smejulje se...

Klinci su super... Treba ih na vreme edukovati... A ne posle da kukate koliko ima pedera...

Istomisljenik

Ja sam i za to da izbacimo čšđćž pa da pojedine reci imaju dvostruko znacenje, kao siske npr :per:

recimo vako

efendiji zurkolicu je erotika kad zena seta golih ramena u letnoj haljini ulicom ona je dakle gola

e sad

ja i dalje hocu da vidim olovku

i iz cijeg lije pera ovaj text iz essenskih novina ocito nije

Pa jebaga, hocu i ja mnogo sto sta pa nema

zez se, kapiram, al olovke nisu uslikali, nazalost...

Back