Erotske scene u književnosti

meni je bilo zanimljivo ono od klajv barkera - igra prokletstva kad se lik kreshe sa curom koja ima demona u sebi.

bilo je nekako...

onda od Martina... pa on ih ima vishe... ali sam zapamtio dobro scenu kada (a song of ice and fire) Dzejmi krese Sersei na altaru dok ova ima menstruaciju.

Prosto divne stvari pamtim.

edit: Hvala Rado, boginjo na ispravci.

Poslednja izmena:
meni je bilo zanimljivo ono od klajv barkera - igra prokletstva kad se lik kreshe sa curom koja ima demona u sebi.

bilo je nekako...

onda od Martina... pa on ih ima vishe... ali sam zapamtio dobro scenu kada (a song of ice and fire) Dzejmi krese Sersei na altaru dok ova ima pms

Znaš li ti uopšte šta znači PMS? :zcepanje: Mislio si na menstruaciju, pretpostavljam?

Malo je moguće da se ceo svet na tebe nakrivio, a ti ni kriv ni dužan, jes da si izvanredan vanserijski tip koji je od klinca raketni stručnjak, ali opet...

Ma ko je to rekao? Zato shto sam dok sam ishao u osnovnu voleo da chitam pod cebetom?
WoW. Raketni nauchnik sa druzinom pere kvrzice i tajnim drustvom pgc?

Fly away please. Far far away from me. I ova druga takodje.

Au je bote, pa ti kad si tako narogušen i svadljiv, nemaš ni elementarno poštovanje prema sagovorniku i kad ti se obrate reaguješ ko da te neko zalepio žaračem po dupetu, nije ni čudo što si odvajkad samo čitao i gledo televizor, kad je to jedino što preostaje.

Sad si me zainteresovao. A šta si radio do 9? I tada si čitao?

Da jesam. Jako mi je prijalo. Nisam bash bio najpopularniji u osnovnoj i cela magija drugih
svetova me je privukla. Stvarno sam se odvaljivao od chitanja. Dechijih knjiga.
Posle petog razreda sam zayebao da chitam neko vreme. Nisam proveo ceo zivot chitajuci. U srednjoj tu i tamo. Na fakultetu tu i tamo. Posle fakulteta, stalno.

I?

Happy now?

bilo je nekako...

onda od Martina... pa on ih ima vishe... ali sam zapamtio dobro scenu kada (a song of ice and fire) Dzejmi krese Sersei na altaru dok ova ima menstruaciju.

edit: Hvala Rado, boginjo na ispravci.

To bi se i moglo tretirati kao zanimljiva scena da pored njih nije mrtvo telo njihovog sina. Ovako isuviše podseća na "remek delo" domaće kinomatografije " Srpski film".
P.S. Nemoj shvatiti pogrešno PLIV je zaista izuzetno delo.

Back