Erotske scene u književnosti

meni je bilo zanimljivo ono od klajv barkera - igra prokletstva kad se lik kreshe sa curom koja ima demona u sebi.

bilo je nekako...

onda od Martina... pa on ih ima vishe... ali sam zapamtio dobro scenu kada (a song of ice and fire) Dzejmi krese Sersei na altaru dok ova ima menstruaciju.

Prosto divne stvari pamtim.

edit: Hvala Rado, boginjo na ispravci.

Evo, bas gledam a song of fire and ice na wikipediji, i kolko sam ja shvatio iz ovoga, Dzejmi i Sersei su brat i sestra?:lol:

Moram da pohvalim SAVRSNE erotske scene, domace spisateljice Ane Atanaskovic. U njenom novom romanu "Moja Ljubav Nikola Tesla" , u tri-cetiri navrata mozemo da procitamo neverovatne erotske scene, koje itekako razbudjuju mastu, ali opet, u strogim granicama normale su, bez vulgarnosti. Zaista odavno nisam procitao nesto tako dobro sklopljeno, umetnicki, pobudjujuce, izazovno, a moze svako da cita. Majstor knjizevnosti i baratanja recima. Iskreno, preporucujem svima. Nevezano za erotske scene, roman je fenomenalan, bukvalno ga ne ispustate dok ga ne procitate. I sto je vazno napomenuti, nije striktno za zenski citalacki auditorijum, vec za oba pola i skoro sve uzraste.

Poslednja izmena:

Back