Erotske masaže

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
dal postoji erotska masaza kod nas u nekom hofelu tj mislim da se usluga placa hoteli a ne njoj...

i kakve sve vrste masaza postoji?
znam za uzareno ka.enje, tajlandsku,indijansku, relax, ninzicu, sporsku, stapovima, onda da te golicaju u stopala ne znam kako se ta zove, onda ona masaza sto ti zabodu igle u ledja i stave tegle da ne curi nidje sa strane i onda zapale kozu a mislim d anema to kod nas ta sa igla.a i teglama?
masaza ledom, slano kupatilo?
onda masaza hidropumpom u kadi to ima u banjama, blatom masaza.

itd itd

nego koja je najbolja? najdelotvornija a da deluje?

Nemaa to pp hotelu, probaj s oglasima. Mozda i nije lose, u krajnjem slucaju rizik od std= 0.01 posto. Jedino ako sednes na sto a bila igla. A nju naravno prvo dobro osmotris, jel oprala ruke, kako, ko zubarku.

Mada kod domina je obicno neki glupi tvist. Tipa sve ti radi seksualno al nema nista s penisom (fazon da trpis) , ili nema svrsavanja. Gospodzo, ne bih dosao kod vas da zelim da trpim. Dosao sam da se olaksam if ju nou voraj min :eek:

Mada sto se tice tih erotskih masaza, gledajuci ovako kako obicne relaks masaze rade, ne bih bacao pare na to.
Prava erotska masaza treba da je ludilo. A osecam da krene da te nesto kao masira, pa noktom predje preko jaja, pa ti onda stavi kosu na prsa/ledja i onda vise ne zna sta ce, pa krene da mlati tom kosom kao da te tizuje, fazon - pritajeni zmaj, skriveni vetar riba, i onda joj dune ideja: svi muskarci vole sise. A u oglasu : vatrena tantra maserka, priustite sebi iskustvo koje ce te promeniti za ceo zivot.

ama bre ko mi je ovu temu izokrenuo? hahahahahaha kake bre erotske masaze!
srotske hej to da cuje neko smesio bi ti se u lisce erotske masaze! hahaha

ama obicne masaze sa takim efektom eroticnosti!nedjiljuvamjebem!

kake masaze sve postoje? i koje su najdelotvornije i najtalentovanije?

Back