Erotska vlaška crna magija

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne navodim nikog na vracare jer su njih pune novine i mediji.I ne znam kako da te ljude nazovem ako su meni pomogli u vezi zdravlja i skinuli magiju.Takve stvari postoje od pocetka civilizacije i mnogi politicari opstaju tako na vlasti.I sve se vrti oko toga.Meni kada neko spasi zivot od magije, da li je to greh protiv Boga?Ja ne ulazim u to kako neko nekome radi zlo jer takve vracare ili magovi me ne zanimaju.Jedno je spasavanje zivota od toga a drugo je kada radis nekome zlo.I da samo znas-mnogi ljudi su unesreceni od crne magije i traze pomoc.I treba da je nadju jer su to mahom posteni, dobri i normalni ljudi kojima su crnomagijasi unistili zivot.I oni traze pomoc kao i sto sam ja trazio pomoc deset godina na svim mogucim forumima o magiji.To i nije crno kako misle mnoge neupucene neznalice i moralisti.Budi Bogu zahvalan na svakome novom danu i Bog ce te saslusati.

Ja ne vredjam nikoga kao sto ti radis i vicem neznalicama ,nije crno ,svaki vid magije je crn ,nema ni bele ,ni sive ,ni ruzicaste i svi su oni povezani sa demonima ...zna se gde se trazi pomoc ..svaka cast ako ti pomogla ,ali meni o tome ne mozes da pricas ,...

- - - - - - - - - -

Zahvalan sam na svakom danu...

Uostalom nikakva magija se ne desava bez dopustenja Bozijeg

Ljubavna magija je veoma ucinkovita.Moja drugarica je odradila jednom strancu preko meni poznate osobe.Efekat tog rada je bio zadovoljavajuci.Nakon mesec dana rada, pocela je njihova veza a nakon pola godine su bili vencani a sada zivi u inostranstvu.Interesantno je da je ona dobra devojka a nije mogla da nadje srecu u zivotu osim praktikovanja ove magije.

Ljubavna magija je veoma ucinkovita.Moja drugarica je odradila jednom strancu preko meni poznate osobe.Efekat tog rada je bio zadovoljavajuci.Nakon mesec dana rada, pocela je njihova veza a nakon pola godine su bili vencani a sada zivi u inostranstvu.Interesantno je da je ona dobra devojka a nije mogla da nadje srecu u zivotu osim praktikovanja ove magije.

O ovome si već pisao.
Ajde priznaj koju vračaru reklamiraš.

Koliki je "rok uporabe" tih madjija i koliko često se zanavljaju i koliko koštaju? Prosim iskren odgovor.

Skidanje crne magije je cin kojim se koristi dobri deo univerzuma da se vrati ono prirodno i Bozije u coveku.Ja sam imao takvo iskustvo uz pomoc osobe koja zna uspesno da skida crnu magiju.To je bio proces dug dva tri meseca da se opet vratim u normalu.Sve mi je bilo unisteno u deset godina dugoj muci i borbi sa zlom i negativnoscu, i trebalo mi je vremena da se oporavim nakon skidanja magije.Sada je sve dobro kod mene i ne zelim da se setim tog zla.Iz mog iskustva, malo osoba moze pomoci a ja znam jednu koja je meni pomogla, a prosao sam ih mnogo za deset godina.I ta osoba moze sigurno pomoci sto potvrdjuje moje iskustvo.
MisterMarko..ides po Forumu i promovišeš crnu magiju..brisala sam ti poruke i zakljucavala teme..ovu necu ali ako nastavis u tom pravcu bice ti onemoguceno pisanje ..na ovoj temi se moze razgovaratii o crnoj magiji ali ne i promocija iste posebno ne tamo nekakvih vracara iz razloga sto je crna magija bolest nestabilnih ljudi i onih koji nemaju samopouzdanja u sebe a nekakve baba im uzimaju pare i zamlacuju ih sa skidanjem crne magije .ko normalan moze da poveruje da muskarca na primer mozes zadrzati uz sebe ako mu napravis crnu magiju tako sto ces u kafu da mu sipaš menstrualnu krv..:eek: i posle samo nekakva baba moze da skine magiju ..mislim šta reci

Poslednja izmena:
MisterMarko..ides po Forumu i promovišeš crnu magiju..brisala sam ti poruke i zakljucavala teme..ovu necu ali ako nastavis u tom pravcu bice ti onemoguceno pisanje ..na ovoj temi se moze razgovaratii o crnoj magiji ali ne i promocija iste posebno ne tamo nekakvih vracara iz razloga sto je crna magija bolest nestabilnih ljudi i onih koji nemaju samopouzdanja u sebe a nekakve baba im uzimaju pare i zamlacuju ih sa skidanjem crne magije .ko normalan moze da poveruje da muskarca na primer mozes zadrzati uz sebe ako mu napravis crnu magiju tako sto ces u kafu da mu sipaš menstrualnu krv..:eek: i posle samo nekakva baba moze da skine magiju ..mislim šta reci

Znači sa tobom na kafu jok!
Samo pivo, i to da otvara kelner ispred mene.

Puž i šišmiš

Vlaška magija pomaže i kod neverstva: prevareni partner okupa male mačiće, one koji još nisu progledali, i ta se voda podmetne partneru koji je počinio preljubu da je popije. Veruje se da on posle vidi samo supružnika.

A može i ovako: prevareni uzme jaje kukavice, izbuši ga iglom i pažljivo izduva sadržaj. U šuplju ljusku, zatim, stavljaju se usitnjene dlačice koje rastu ispod pazuha oba partnera, rupica na njemu zapečati se voskom, i takvo jaje se u ponoć sakrije u nekakvoj šupljini zida kuće. A amajlija protiv neverstva, koja se daruje supružniku, pravi se na sledeći način: nađu se puž koji nosi dve slepljene kućice i slepi miš. Puž se ubije i kućice očiste, a šišmišu se odseku vrhovi krila i stave u puževe kućice, pa zaliju voskom. Užarenom iglom probuše se rupice na kućici i kroz njih provuče lančić, da bi amajlija mogla da se nosi oko vrata.
560739

Vlasi poštuju zmiju kao čuvara porodične sreće. Veruju da zmije imaju svoje kraljice s krunom na glavi. Vračare pored izvora razapinju belu maramu, nadajući se da će, kad se napije vode, zmija na njoj ostaviti svoju krunu koja donosi sreću i blagostanje.
Opkoračen potok

Ljubavna magija
kod Vlaha veoma je razvijena, a svaka vlaška vračara zna veliki broj bajalica koje podstiču zaljubljivanje i trajno vezivanje. Najčešći obredni predmet u ovim ritualima je katanac, simbol zarobljavanja i oslobađanja. Iz kuće onog kome se vrača uzimaju se crveni i beli konac, šećer i voda, a svim ovim predmetima, u zavisnosti od konkretne mađije, dodaju se i posebni predmeti. Jedan od obreda ljubavne vlaške magije izgleda ovako: dok je još noć, pred svitanje, vračara se sa osobom koja je naručila bajanje upućuje ka potoku koji teče u pravcu istok-zapad.

Back