Erotska poezija

• Začetnik teme Začetnik teme iris
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Erotska poezija,treba da budi snazna osecanja.Citalac erotske poezije,treba da oseti u svom telu,u svim svojim organima,veliki erotski naboj,kojim takva pesma
odise,kao i erotsku poruku,koja pogadja tacno onaj organ,koji u toj erotici,pretstavlja glavnog cinioca.U erotskoj poeziji,nema mesta laznom mnoralisanju.
Mi ljudi,imamo ono,stro zivotinje nemaju.Mi imamo velika osecanja.Imamo emocije,koje cine deo nase duhovne licnosti.

Ali,kada dodje do samog seksualnog cina,kao krajnjeg ishoda nasih emocija,tada u nama proradi taj prirodni instikt,i tada vodimo ljubav divlje i strasno.Dakle,poenta koju sam hteo da kazem,sastoji se u tome,da erotsku poeziju,treba pisati sa strascu,otvoreno.Ne treba ljubavni cin,uvijati u "trice i kucine"
Ljubav i seks,to su najvece lepote,koje treba opisati u poeziji,onakve kakve one jesu.

Имам 5 објављених књига на енглеском језику у Индији, Калифорнији и Канзасу под псеудонимом Стека Ванра и ни једну у Србији на српском. Вероватно ће и мене кад умрем славити они који ми сад не дају да живим. Између осталог пишем и безобразне песме, или на страном језику еротске. Тражим издавача јер не верујем да ће ми за живота бити објављена овде књига песама, прича, афоризама или роман. моја адреса на гмаил је кастераван Једна од песама из збирке "Безоразлуци".

Куцање

Док на врата твога тела куцам

Чекајући жељно твој одговор

Зато што бих хтео да те туцам

Мада то није био договор.

Док на врата куцам твога тела

Улазу среће и уживања

Ја се не стидим прљавих дела

Кад су срамотна таква збивања.

Док на твога тела куцам врата

Да свршим у храму задовољства

На богиње љубави олтару.