erotska masaza...

Tajna je u ulju, eukaliptus je najbolji za masažu, čak i amater može da masira, ulje radi svoje,
ostalo možeš videti na youtubu, svaka masaža je sama po sebi erotstska jer opušta,
samo treba naći ženu, koja hoće da se masira, sve ostalo je lako.......
naravno i mesto je bitno...........mala je granica izmedju obične i erotske masaže......
valjda se erotska masaža završava seksom...........

nema shanse da je to tachno...ja u to ne mogu da poverujem...
erotska masaza se zavrshava odlaskom maserke...ili klijenta...ako je radjena u salonu... ;)

Shta se podrazumeva pod erotskom masazom? ako je ono na shta ja mislim da li je kaznjivo zakonom? :) cisto da se malo raspitam, ne bih da zaglavim zatvora... :) svaki savet ce dobro doci...:D svakog koga znam sam pitao, ali shta znam ajde da vidimo ipak na ovim forumima uvek ima neko ko se razume.... :)

stavis joj prs` na klitoris i masiras, a moze i unutra.
i tako te neke sve masaze:)

:ceka: pricaj, pazljivo cemo te slusati :D

Pa zvale me tete od 40+ godina ,ali to je bilo kada sam bio mlad i tek pušten u život. I išao i u PA (tada me život i načeo) a dolazile i u BG. Doduše tada se nije koristio taj naziv za tu radnju. Bilo fino. Sva sreća da je test na polno prenosive bolesti tada bar bio besplatan. U principu, susretao sam se sa ženama prvenstveno željnim toga da ih neko voli. Ovo unutra-napolje bilo im je bitno ali ne i najbitnije.Prvenstveno mi bilo žao takvih, zato sam se i svojski trudio da ih učinim srećnim. Da ne pomisle da su ,npr, iz Kuršumlije dolazile bez vajde. Da budem iskren, svaku od njih sam baš voleo, bar dok sam bio sa njima.:)

Pa zvale me tete od 40+ godina ,ali to je bilo kada sam bio mlad i tek pušten u život. I išao i u PA (tada me život i načeo) a dolazile i u BG. Doduše tada se nije koristio taj naziv za tu radnju. Bilo fino. Sva sreća da je test na polno prenosive bolesti tada bar bio besplatan. U principu, susretao sam se sa ženama prvenstveno željnim toga da ih neko voli. Ovo unutra-napolje bilo im je bitno ali ne i najbitnije.Prvenstveno mi bilo žao takvih, zato sam se i svojski trudio da ih učinim srećnim. Da ne pomisle da su ,npr, iz Kuršumlije dolazile bez vajde. Da budem iskren, svaku od njih sam baš voleo, bar dok sam bio sa njima.:)
Svaka cast, krajnje profesionalno od tebe :D

Bilo ti ih je žao, pa si ih usrećio...:hahaha::rotf:
mada znaš kako se kaže stara koka dobra juha, a piletina se lepi za prste...

Back