Gde ima neki erotic shop u ns-u? Hocu da kupim lubrikant , necu da narucujem posto dolazim za ns u cetvrtak pa da ga uzmem dok sam tamo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ima neki erotic shop u ns-u? Hocu da kupim lubrikant , necu da narucujem posto dolazim za ns u cetvrtak pa da ga uzmem dok sam tamo![]()
Gde ima neki erotic shop u ns-u? Hocu da kupim lubrikant , necu da narucujem posto dolazim za ns u cetvrtak pa da ga uzmem dok sam tamo![]()
Evo ti http://sexyshopsrbija.com/vagine.html za 10 sec sam nasao![]()
Lubrikant Durex-ov ima da se kupi u svakom malo opremljenijem supermarketu a ima ga i u apotekama.
Što bi (zaboga) pičio u NS po njega kao da je ne znam kakva egzotična roba?![]()
Sad mi kao treba da verujemo da to nemas u bookmarks?
Mislim da ima u Lilly - u, imaju cak i vibratore
Ako me sećanje dobro služi imaš tamo u jevrejskoj onaj Climax.