eRepublik

eRepublik je virtuelna simulacija sveta u kojoj imate mogucnosti da krojite buducnost sveta(ne pravog, vec eSveta :mrgreen:).
U eRepubliku imate priliku da budete novinar, politicar, vojnik, ratni heroj, opcija ima dosta.
eSrbija je trenutno na cetvrtom mestu u eSvetu, iza Poljske, Spanije i Amerike.Medjutim, po vojnoj snazi nalazimo se u vrhu i u svakoj vaznijoj bici smo odneli znacajan damage.
Pripadamo vojnom savezu Phoenix, koji je po ugledu na mitsku pticu ustao iz pepela saveza PEACE.Ono sto je ozbiljno, je da clanice EDEN-a, Spanija i Poljska vrsljaju po Evropi(po nekoj gruboj proceni trenutno drze trecinu Evrope).U toku je akcija BabyBOOM-a u Srbiji(BabyBoom je priliv novih igraca).Novi igraci su nam potrebni kako bismo odoleli plimi EDEN-a.Uz priliv novih igraca, eSrbija ce moci svetlije da gleda u buducnost, bez straha od toga da bude okupirana od susednih clanica EDEN saveza(eHrvatske, eBosne i eRumunije).Takodje, novi igraci ce pomoci da eSrbija i dalje bude jedna od najjacih sila eSveta.
Igranje eRepublika od vas ne zahteva vise od 10 minuta dnevno, a vasa pomoc eSrbiji bice znacajna.10 igraca koji se prijave preko mog linka za eRepublik i dostignu 6-ti nivo, dodaju meni 5 golda, koja cu ja donirati u kasu eSrbije.Jer, za jaku zemlju eSveta potrebne su i jake finansije. :D

http://www.erepublik.com/en/referrer/eVitez

Gore se nalazi moj link za prijavu u eRepublik, a dole cu ostaviti vodice za pomoc eBebama.

http://www.erepublik.com/en/article/-1-1138862/1/20
http://www.erepublik.com/en/article/-1-1138761/1/20#comments

Pozdrav, i vidimo se u eSrbiji. :D

eVitez

EDIT:I mediji su dali svoj doprinos eSrbiji

Vecernje Novosti: http://www.novosti.rs/code/navigate... do Tokija&kword_add=internet, virtuelno telo
24 Sata: http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=66634
Politika: http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Rat-koji-ne-boli.sr.html

A i Magazin Oko na RTS1 je takodje pomogao eSrbiji.

Hvala svim medijima koji su svojom aktivnoscu pomogli eSrbiji.

EDIT2: Prilog o eSrbiji na B92


EDIT3: Prilog o eSrbiji na FOX-u

 
E kad bi srbija u reali blia 4 mesto sveta. Svaka čast na ovako obimnom tutorijalu. Samo tako nastavi brate. Mada bolje ti doprinesi da mi u reali budemo četvrta zemlja sveta. U reali smo sto i neka (mrzi me da guglam) . Tako da podignimo zivotni standard reale a ne virtuale. Da ne budemo tamo neka primitivna zemlja, sedma rupa na svirali. MATRIKS VIRTUALE NO REALE
microsoft-windows-xp-matrix-reloaded-pozadine.jpg
 

Back
Top