eq

E koliko vi dobro upravljate emocijama, a pod upravljanjem ne podrazumjevam samo suzbijanje nego i ispoljavanje istih po potrebi ?

Mnogi iz moje neposredne okoline mi zameraju na suzdrzanosti i odmerenosti kad su u pitanju emocije,ali ja sam takva i ne bih se menjala.Nazivaju takvo ponasanje samozivoscu,ali to je daleko od istine,jer to sto ih ne pokazujem,ne znaci da ih nemam,bilo da su pozitivne ili negativne.

Evo sada bez zeze, emocije ispoljavam. Mada ne na neki fanatičan način. Postoji lepeza emocija i lepeza situacija. Ne dopada mi se kada ljudi naprečac padaju u vatru ili sve pompezno rade, a opet ne dopada mi se ni vrsta ljudi koja potiskuje emocije.

da li su one pod vasom umnom kontrolom ... ako vi zene kazete da jesu, necu vam bas skroz vjerovati :cmok:

Sve emocije su pod umnom kontrolom.Pobogu,zamisli da je drugacije :eek:
To ne znaci da sami biramo sta cemo prema kome osecati,ali znaci da mozemo njima upravljati onako kako mislimo da treba.

Klicu sumnje?

- - - - - - - - - -

Nikada ne veruj ženi koja uvek zna šta treba da obuče :lol:

klicu Aleksandra Velikog :D e a stvarno ja da sam na vasem mjestu trazio bih od mene da vam podarim dijete, jer ja sam prototip nekog covjeka, a mozda i izbacenog, zaboravljenog kroz istoriju .

- - - - - - - - - -

Sve emocije su pod umnom kontrolom.Pobogu,zamisli da je drugacije :eek:
To ne znaci da sami biramo sta cemo prema kome osecati,ali znaci da mozemo njima upravljati onako kako mislimo da treba.

pa nisu bas ... neko vlada emocijama, a nekim one vladaju

klicu Aleksandra Velikog :D e a stvarno ja da sam na vasem mjestu trazio bih od mene da vam podarim dijete, jer ja sam prototip nekog covjeka, a mozda i izbacenog, zaboravljenog kroz istoriju .

- - - - - - - - - -

Uz dete moraš da podariš i pelene, kolica, noćna bdenja...:rtfm:

- - - - - - - - - -

Pa ok,patologije oduvek ima.

imao sam jednog cuku, jedino bice koje me je bezuslovno voljelo i udarilo ga auto i ja nista, nastavio voziti bicikl jer je padala kisa, a da jaucem nad njim mi se ne bi isplatilo :D

Back