aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E koliko vi dobro upravljate emocijama, a pod upravljanjem ne podrazumjevam samo suzbijanje nego i ispoljavanje istih po potrebi ?
šta je sa nama koji nemamo emocije?
![]()
E koliko vi dobro upravljate emocijama, a pod upravljanjem ne podrazumjevam samo suzbijanje nego i ispoljavanje istih po potrebi ?
dozvolite mi da svrsim u vas da posadim klicu![]()
da li su one pod vasom umnom kontrolom ... ako vi zene kazete da jesu, necu vam bas skroz vjerovati![]()
da li su one pod vasom umnom kontrolom ... ako vi zene kazete da jesu, necu vam bas skroz vjerovati![]()
Klicu sumnje?
- - - - - - - - - -
Nikada ne veruj ženi koja uvek zna šta treba da obuče![]()
Sve emocije su pod umnom kontrolom.Pobogu,zamisli da je drugacije
To ne znaci da sami biramo sta cemo prema kome osecati,ali znaci da mozemo njima upravljati onako kako mislimo da treba.
Uz dete moraš da podariš i pelene, kolica, noćna bdenja...klicu Aleksandra Velikoge a stvarno ja da sam na vasem mjestu trazio bih od mene da vam podarim dijete, jer ja sam prototip nekog covjeka, a mozda i izbacenog, zaboravljenog kroz istoriju .
- - - - - - - - - -
pa nisu bas ... neko vlada emocijama, a nekim one vladaju
klicu Aleksandra Velikoge a stvarno ja da sam na vasem mjestu trazio bih od mene da vam podarim dijete, jer ja sam prototip nekog covjeka, a mozda i izbacenog, zaboravljenog kroz istoriju .
- - - - - - - - - -
pa nisu bas ... neko vlada emocijama, a nekim one vladaju
jbg da mogu sve to, vjeruj mi da bih dosad imao dvocifren broj bar, al ozbiljnoUz dete moraš da podariš i pelene, kolica, noćna bdenja...![]()
Pa ok,patologije oduvek ima.
pa nije bas uvijek ni patologija, moju majku su kada sam ja bio nekad davno na samrti, petsest puta naleti emocija bacali u nesvjest
Aco,to su ekstremni slucajevi i ne mozemo da ih uzmemo kao merodavne pri odgovoaranju na ovu temu.
pa jeste ekstreman, ali evo meni npr. takve stvari ne bi ''pomutile razum'' ...
imao sam jednog cuku, jedino bice koje me je bezuslovno voljelo i udarilo ga auto i ja nista, nastavio voziti bicikl jer je padala kisa, a da jaucem nad njim mi se ne bi isplatilo![]()
Jao bre ,ne znam da li da se smejem ili da placem![]()
e upravo o tome ti i pricamnauci kontrolisati luno nauci
![]()
sve instinktivno kako me riba inspirise bez greskeE koliko vi dobro upravljate emocijama, a pod upravljanjem ne podrazumjevam samo suzbijanje nego i ispoljavanje istih po potrebi ?
Aconi, emotivna sam do koske.Retko ih suzbijam i to po potrebi...Nema nista na silu kod mene, uglavnom je sve spontano.