Epska snježna mećava pogodila dijelove Bosne

I šta je vukanović pogrešno rekao protiv pglu naroda i okupatora lopova dodika? 🤔
Nije Dodik izazvao snježnju oluju. A to što par dana Kneževo nema struje isto ima opravdanje. Palo je preko metar snjega a nanosi dostižu do 4 metra, jako je teško ili čak nemoguće u tako ekstremnim uslovima raditi na trafostanicama. Kneževo je bukvalno odsjeleno od ostatja svjeta.

Vukanović je čovek na mestu i svaka mu čast. Ostalo sve lopine i prevaranti. Nego, jel ti beše onaj, od sinoć, što mi natovari, da sam velika lažovčina? I, da gledam interes, jer mi ne ide posao, kako valja. 🤣🤣🤣 Ne valja ti priča. Totalno si promašio smer, a verovatno me, sa nekom i pomešao. Svaka čast! Ili što bi rekli oni iz BiH, aferim.
Kakve noge imaš? Foto? Video? :ceka:

Da, da. To je to. Tako sam i mislio.
Kneževio se nekad zvalo Skender Vakuf, Mrkonjić Grad je bio Varcar Vakuf, Drvar je bio Unac, a Bosabsko Grahovo se zvalo Arežina Brijeg. Drvar i Bosansko Grahovo su sadašnja imena dobili u doba austrougarske okupacije, Mrkonjić Grad u kraljevini Jugoslavije, a Kneževo u novije doba kad je pripalo Republici Srpskoj.

Kažu da je ovo najveći snjeg u Kneževu u zadnjih 25 godina, prava prirodna kataklizma. Pomoć lokalnom stanovništvu za sad bi mogla stići jedino helikopterima.
Ni hrvati se ne sećaju ničega pre nastanka NDH.

Bole ih tuki za narod. Pre 20 godina ih gurnuli u građansko ekonomsko versko nacionslistički rat a danas će helikopterima da ih spašavaju. Bukve.

Malo ću skrenuti, sa teme. Izvinjavam se zbog toga. Samo ovaj post.
Nikovi: kapetanmark, i ovaj mario80, su za obilazak u širokom luku. Daleko im lepa kuća. Ovaj prvi, nacionalista i šovinista, a ovaj drugi, misli, da je popio, svu pamet sveta, i da niko od njega, ništa bolje, niti zna, niti ume.
Sve postove ja pamtim, i vrlo dobro znam, kako se ko ponašao prema meni. Uz dužno poštovanje, prema svim ostalim forumašima, još jednom se izvinjavam, na ovakvom postu.

Malo ću skrenuti, sa teme. Izvinjavam se zbog toga. Samo ovaj post.
Nikovi: kapetanmark, i ovaj mario80, su za obilazak u širokom luku. Daleko im lepa kuća. Ovaj prvi, nacionalista i šovinista, a ovaj drugi, misli, da je popio, svu pamet sveta, i da niko od njega, ništa bolje, niti zna, niti ume.
Sve postove ja pamtim, i vrlo dobro znam, kako se ko ponašao prema meni. Uz dužno poštovanje, prema svim ostalim forumašima, još jednom se izvinjavam, na ovakvom postu.
Mario je klasičan kontraš i dosadni davež.

Znate onaj vic kada bosanac uči decu da plivaju. Baca jedno po jedno i kaže eeee jebga ode! :rotf:

Isto i za sneg samo dodsš heliHoFter :hahaha1:
IMG_20241227_174621.jpg

Back