ЕПС Дистрибуција: Уговори о преузимању мерних уређаја и опреме у разводним орманима

Ахам, значи грађани све палтили из својих џепова, а сада да им то поклоне
А како је ако рецмо нек охоће да прави кућу? Опет све мора да плати, и пет после да им поклони?

Иначе, јел неко некад чуо да је неком цркло брјило?

И на крају, мерење испорученог је обавеза испоручиоца, замисли да на пијацу мораш да носиш кантар. Па још и да ти траже да га поклониш.
Али овде је све наопако.
Nova brojila verovatno je ugradjeno i to crkavanje...
Nisu to stara mehanicka iskra brojila...

Ali pitanje ko placa troskove dovodjenja do 1km od bandere do kuce je dobro pitanje...
Ili ko placa razdvajanje brojila kad su vise potrosaca na jednom brojilu....nije neka cifra 5000 dinara je uredjaj, ali cifra na kraju bude nepoznata.....

Јел га бар они и плате?
To nece da bude.....ako se u ugovoru pise da je nadleznost samo do mernog mesta, to automatski znaci da ce sve vise mernih uredjaja da bude na banderama nasred ulice....sto blize trafou i sto dalje od potrosaca, jer tako opada trosak ED.....
A sa druge strane nisam siguran da ce bas da popravljaju pokvarene uredjaje u smislu ormana...nego ce ga ostaviti razvaljenog ako ga neko razvali...

Imate onaj clanak u Aleksincu, gde su nasli coveku u zgradi , normalna zgrada, razvaljeno staklo i plombu na strujomeru i onda su mu rebnuli cifru koju treba da plati pa iskljucili struju dok ne plati...
Bukvalno svaki lom placa potrosac, kao i onih 3W potrosnje sata...
U komsiluku kod mene imam razvaljen ulicni orman , neko zveknuo autom...i ostao je totalno razvaljen a strujomer radi...nece se to po srpskom obicaju menjati da niko osim ed i vlasnika ima pristup nego svako ima pristup posto je orman razvaljen...

Nova brojila verovatno je ugradjeno i to crkavanje...
Nisu to stara mehanicka iskra brojila...

Ali pitanje ko placa troskove dovodjenja do 1km od bandere do kuce je dobro pitanje...
Ili ko placa razdvajanje brojila kad su vise potrosaca na jednom brojilu....nije neka cifra 5000 dinara je uredjaj, ali cifra na kraju bude nepoznata.....

Placas ti. Ja znam da sam za mene platio sve od bandere do kuce ukljucujuci kabal ormare strujomer . Sve

I sad neka bagra hoce da im ja to prepisem u vlasnistvo.

Malo sutra lopine.

Placas ti. Ja znam da sam za mene platio sve od bandere do kuce ukljucujuci kabal ormare strujomer . Sve

Malo sutra lopine.
Često sitnim slovima piše da ruter ostaje u vlasništvu EPS

Malo sutra lopine.
Мислим да сам ти у неком посту написао да не мораш да потпишеш тај Уговор о преносу власништва. Покајаћеш се оног тренутка када ти, не дај Боже, неки уређај у разводном орману откаже или када дође време баждарења бројила (ускоро) или пак замене бројила, уклопног сата или ФИД-склопке.
Онда ћеш трчећи у Е#Д да тражиш Уговор. Али ко зна под којим условима ћеш га добити.

Мислим да сам ти у неком посту написао да не мораш да потпишеш тај Уговор о преносу власништва. Покајаћеш се оног тренутка када ти, не дај Боже, неки уређај у разводном орману откаже или када дође време баждарења бројила (ускоро) или пак замене бројила, уклопног сата или ФИД-склопке.
Онда ћеш трчећи у Е#Д да тражиш Уговор. Али ко зна под којим условима ћеш га добити.

Nek otkaze odrzavacu sam sve ko i do sad.

Moju opremu za dzabe ne dam. Ja sam dao 1000e za to a bagra hoce da otme na foru "mi cemo da odrzavamo"

Nema tu sta da se odrzava. Moze jedino strujomer da crkne a nov je 150e

Zato sikter bagro lopovska SNS-ovska

Back