Епископ нишки Иринеј: Папа може да дође

Да ли сте за папину посету Србији

• Не

glasova: 17 34,0%
  • Не би било добро

glasova: 3 6,0%
  • Да

glasova: 13 26,0%
  • Да, али да се извини за злодела католика и Јасеновац

glasova: 17 34,0%

• Ukupno glasova
    50
  • Anketa je zatvorena .
Dakle ti bi mene nazvao muslimanom zato sto zemlja u kojoj zivm ne prelazi tvoju imaginarnu 'kriticnu masu' :dash:

Sto se papinog dolaska tice, to je neminovnost. To ce doprineti odnosu dveju crkava i unaprediti mir na ovim prostorima.

допринеће нестанку православља и успостављању нове светске екуменистичке религије која чека антихриста:ok:

допринеће нестанку православља и успостављању нове светске екуменистичке религије која чека антихриста:ok:

Doprinece ponovnom ujedinjenju hriscanstva zarad mira. Ekumenizam je ujedinjenje, a to ne moze biti delo antihrista. Ovo sto sada imamo je delo antihrista.
Ili je Isus rekao: idite deco moja i rasturite moju Crkvu na param parcad i koljite se i mrzite. I ne dozvolite deco moja da vas antihrist prevari, pa da sklopite mir...

Doprinece ponovnom ujedinjenju hriscanstva zarad mira. Ekumenizam je ujedinjenje, a to ne moze biti delo antihrista. Ovo sto sada imamo je delo antihrista.
Ili je Isus rekao: idite deco moja i rasturite moju Crkvu na param parcad i koljite se i mrzite. I ne dozvolite deco moja da vas antihrist prevari, pa da sklopite mir...

..postavio sam temu...:ok:
.. misljenja sam..da ce se katolička i pravoslavna crkva ponovo ujediniti.....:ok::ok:

..postavio sam temu...:ok:
.. misljenja sam..da ce se katolička i pravoslavna crkva ponovo ujediniti.....:ok::ok:

Не би се ја радовао на твом месту, пошто је то политичко питање, а следећи папа би био Рус, а ради "помирбе" вероватно би бахебали католици у суседству Православаца- Хрвати, Пољаци...
Договор мора да се са нечим запечати, кај не?

aha da se ujedinjujemo sa onima koji su KANONIZOVALI STEPINCA ZA SVECA....malo sutra:ok:

Ne mislim da je lose da dodje. Dolazio je kod nas u Banja Luku, a BL je i te kako osetila NDH, pa nikog nije preveo u katolike niti je naneo bilo kakvu stetu. Malo guzve u gradu, dosadni policajci i to je sve. Za dva dana kao da ga nije ni bilo.
A uz sve nisu priznali Kosovo pa mi smetaju jos manje.

Јес ти не живиш уз транзит, где су они његови следбеници...смарали читав дан свирајући и ударајући у дајре...а полиција нам није дала на терасу изаћи!
:thumbdown:
СТОП ПАПА ВИЗИТ!

Ко нам је крив, могли смо да канонизујемо Аркана па да после папа у Загребачкој катедрали служи мису за Аркана:hahaha:

ма знамо ми добро ко је ватикан,и шта нам је урадио,нема потребе да долази,далеко им лепа кућа:bye:

Moze da dodje ali uz jasnu i nedvosmislenu osudu Katolicke Crkve u NDH i njive podrske ustaskom rezimu i da se izvini zrtvama koje je ta podrska proizvela.
Tad moze da dodje gde god hoce do tada ne.
Dolazio je u BL u RS ( prethodni) i nije htio da se izvini i da se jasno ogradi od svega sto se desavalo u 2 svet.ratu.

Па то нити жели Ватикан - нити може:

The Concordat between the Vatican and the Nazis, Cardinal Secretary of State, Eugenio Pacelli (later to become Pope Pius XII) signs the Concordat between Nazi Germany and the Vatican at a formal ceremony in Rome on 20 July 1933. Nazi Vice-Chancellor Franz von Papen sits at the left, Pacelli in the middle, and the Rudolf Buttmann sits at the right. The Concordat effectively legitimized Hitler and the Nazi government to the eyes of Catholicism, Christianity, and the world.

1520.jpg

Свети Сава je Ватикану јасно поручио :
"Срби мој народ, Христови су, не папини".

Back