EP 2016 Grupa B (Engleska, Rusija, Vels, Slovacka) - Evropsko prvenstvo 2016.

Ko ide dalje?

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
Nisam gledo ovu utakmicu Vels Rusija ali stvarno neznam na koju foru Vels nekome moze dati 3 gola alo ljudi kakav Bejl kakve ***** materine ovo ostalo izuzev njega i Remzija da nepozelis ni Zvezdi ni Partizanu mozda bi Vojvodina sta probrala...Pa taj jebeni Vels smo mi pred dve godine taj isti u novom sadu razbili sa 6 komada ******...Celo Evropsko je kanta dosad u ovom glupom formatu gde sa 4 boda ides sigurno a vrlo moguce i sa 3 em toliko ima losih ekipa em svi kalkulisu znaci nedo Bog vise nikome nadam se da nikad ovakav nece biti format sa ovoliko ekipa stvarno mi zgadise reprezentativni fudbal...

Pa nije vise Vels ona ekipa iz Novog Sada , poprilicno su se sredili i poslozili od tada, takodje ima tu igraca kao recimo Dzo Ledli, dvojac iz Svonsija Nil Tejlos i kapiten Esli Vilijams, Dzejms Kolins iz Vest Hema, Dzejms Cester iz WBA, Endi King iz Lestera, Dzo Alen iz Liverpula , Robson Kanu je isto solidan, kao i Sem Vouks.............videces da ce mnogi igraci iz Velsa pronaci bolje klupske anganzmane posle ovog Evropskog prvenstva, kao i neki sto ce dobiti malo vecu minutazu i ozbiljniju ulogu u svojim timovima nego sto su to imali prosle sezone.

Back