Enterijer automobila koji vam se najvise svidja

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.267
Otvaram ovu temu sa idejom da svako stavi ovde enterijer automobila koji mu se najvise dopada .

Znaci stavite sliku enterijera i napisete koje je vozilo u pitanju koje godiste i ako znate koji nivo opreme

Meni se na primer trenutno najvise dopada ovaj enterijer u Volvo S80 2007-2012

volvo-s80-executive-interior-2.jpg

malo mi je lepsa ova skroz bela varijanta

volvo-s80-interior.jpg

3575_11.jpg

Poslednja izmena:
BMW serije 5 enterijer:

design_interior.jpg

Ono sto je dobro kod BMW-a je da se sve radi tako da bude jednostavno i dostupno vozacu. . . I onda kad god provozam neki ne BMW i kad posle sednem u moj samo se divim bavarcima kako su odradili posao. . .
Sad da ne falim samo bavarce, enterije koji mi se isto svideo (i sa kojim sam proveo 4 godine) je u Micubisiju Pajero Sport. . . Sve je jednostavno i dostupno vozacu. . . I sad kad gledam ovako sa distance, da nisam imao tolike kvarove na tom autu i da me nije toliko puta ostavio posred puta, mogao bih reci da je to super auto, ali ta pouzdanost ga je ubila. . .

Mitsubishi-Montero_Sport_2004_800x600_wallpaper_04.jpg

Krajsler se preporodio kad je u pitanju izgled od kako se udruzio sa Fijatom, samo ne znam dokle se stiglo sa kvalitetom. . .
Inace ovde bih samo uzeo neko drugo drvo, ovo mi nikako ne lezei. . .

I ja mislim da bi bolje isla neka tamnija boja drveta.

Ono sto diskvalifikuje Chrysler 300C kod nas , i pored izuzetnog kvaliteta vozila je - previsoka registracija Motor koji oni stavljaju u taj automobil je perfektan i izuzetan, ali je 3500 kubika pa samim tim bi registracija ovog vozila kostala u Srbiji 2000 evra sto skoro vise niko ne zeli da plati.

Znaci nisi bio zadovoljan pouzdanoscu Mitsubishi Pajero dzipa.

Zato sto me je gomilu puta ostavio na sred puta, ili ne bi ni krenuo na put. . . Sa jedne strane mozda je i to bilo zbog loseg odrzavanja vlasnika pre mene, ali ja sam dosta stvari stavio novo i popravio i auto idalje nije radio kako treba i sad novi vlasnik ima probleme sa njim. . . Svetlo za motor se pali stalno i sad se i ja cudim kako do sad nije pregorela lampica, ali OK. . . Auto vise nije moja briga tako da me ne zanima. . . Inace ako se zanemari pouzdanost, to je bio super auto. Vidljivost fenomenalna, komforan, menjac je bio OK mada mogao je biti i bolji, da je imao 5 brzina recimo. Motor nije bio bas neki, 3L i trebalo mu je da ubrza, ali bio je solidan auto i da budem iskren ako zaboravim pouzdanost slobodno bih ga preporucio nekom. Ali kako ne mogu onda nista od toga. Zaboravi i bezi od njega ko dzavo od krsta. On ti je ko knjiga sa predivnom koriciama, a kad je otvoris prenerazis se. . .

Da se ne lazemo sto je auto skuplji to je lepsi enterijer,naravno da auto koji kosta 100000eura ima bolji i kvlaitetniji enterijer nego auto koje kosta 25-35000 eura.Ja volim Mercedes ali ni kod njih enterijer nije nesto posebno na jeftinijim modelima,ja imam GLK 2010 godiste i enterijer nije nesto posebno,mnogo plastike ali je poboljsano kad je dosao facelift.
Evo slike od E-klase facelifta,enterijer je daleko bolji od predhodnog,lepsi materijali i sve je lepo uskladjeno.
Interior_Hybrid_zps547501ae-1.jpg

Back