ENIGMA

Mike girl:
ja volim engimu i svaki njen cd mi se svijda...pa i ovaj nov.
a volim chazy da nabijam na nos kako se bolje razumem u albume od nje :P
Dusho, slusam pre tebe, i vracaj CD vise!!!
By the way, za mene ostaje sadeness zakon! Svidja mi se to sto ima vise verzija, mada je najbolja ona catholic version, a sada trenutno imam jednu verziju koja traje 12 min! i ta je fantasticnaaaaaaaaa

ma najbolja pesma je return to innocence...
inace, o enigmi sve, ali sve najbolje...
a kad vec neko poce da raspravlja o ambijentalnoj, onda bih spomenuo deep forest...
8)

bleach:
mortishaaa:
bleach:
kad je vec razglabamo o diskovima... (8
Tish... ja tebi 'ladno nisam dala disk :shocked: ali, ali... ostao mi je u torbi... :crying:
ma opusteno (8
videcemo se jos :p a mozda i ne :p
ej nema chata :p

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY (((;
PEACE
:P ko mi kaze :P e necu vise... :oops: 8)
elem... zaboravicu ponovo :oops: straaaasno... :roll:
:p pa ja.. ja to nikad ne radim :p
ej bwe.. imam jedan epitet za tebe ZABORAVNA (8 ali moram da ga lespe osmislim (8
elem.. ja sam dobila ENIGMU i ima da je slusam dan i noc (8
POZ

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE

mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:
bleach:
Tish... ja tebi 'ladno nisam dala disk :shocked: ali, ali... ostao mi je u torbi... :crying:
ma opusteno (8

~ ~ ~ ~ ~ ~
PEACE
ej bwe.. imam jedan epitet za tebe ZABORAVNA (8 ali moram da ga lespe osmislim (8
POZ

I treba.. ODLICHNI SU!! Meni je posebno mistichna BEYOUND THE INVISIBLE. brukKa!!!
Mada grupa je matora ko biblija.
Nisam ih slu$ao neko vreme. Ne znam da li su izdali ne$to novo.

cLick - OR - Die:
mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:
bleach:
ma opusteno (8

~ ~ ~ ~ ~ ~
PEACE
POZ

I treba.. ODLICHNI SU!! Meni je posebno mistichna BEYOUND THE INVISIBLE. brukKa!!!
Mada grupa je matora ko biblija.
Nisam ih slu$ao neko vreme. Ne znam da li su izdali ne$to novo.
odlichna pesma...matori jesu,ali drze se...izdali su novo.kazem vam
voyageurcd novi...

mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:
bleach:
ma opusteno (8

~ ~ ~ ~ ~ ~
PEACE
POZ

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE
ko to nikad ne radi?: :p sta to? :p kad to? :p
hm... cini mi se da ne govorimo o tebi i chatu jer su ta dva.. hm... veoma blisko... ovaj, mislim... povezana... (8 (8 (8
elem... nisam zaboravna :p je l' sam ti donela? aj reci,a... a, je l' jesam?.. :p
uuuups... pa ti si vec rekla (8
oki (8 slusaj to i ne buni se vise (8 i slusaj treci album na tom disku (8 pooooosebno 4tu pesmu (8

bleach:
ko to nikad ne radi?: :p sta to? :p kad to? :p
hm... cini mi se da ne govorimo o tebi i chatu jer su ta dva.. hm... veoma blisko... ovaj, mislim... povezana... (8 (8 (8
elem... nisam zaboravna :p je l' sam ti donela? aj reci,a... a, je l' jesam?.. :p
uuuups... pa ti si vec rekla (8
oki (8 slusaj to i ne buni se vise (8 i slusaj treci album na tom disku (8 pooooosebno 4tu pesmu (8
eh ludog li deteta (8
no, Milena ); meni ne radi ceo.. u jednom delu blokira ))): ej! a sto ima nekih moderizovanih pesama?! ShOcK
POZ

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

a bre ljudi, ja otkada sam cula za i love u, i'll kill u, samo to slusam.........prosto sam otkinula na tu pesmu......
kada kaze i love u i ll killu, but i love u forever, aXXXXXXx mnogo su jaki, ajd dajte jos neku preporuku za neku njihovu pesmu

bash sam sinoc preturala po nekim caletovim cd-ovima i skontala njihov "Best of"...preslusala sam cd nekoliko puta,slusala sam ih do 2 ujutro...rasturaju!!! mislim da su ambijental,ne razumem se bash neshto posebno... :D

dugo sam mislila da je to neshto shto mogu u svakom trenutku da slusham, a da ne brinem kako cje da utiche na mene tj. da znam da cje da me smiri...
sada volim da slusham samo kada sam u nekom posebnom raspolozhenju... i prija, bash. i dalje se drzhim tog albuma ~Le Roi Est Mort, Vive Le Roi III, malo bazam po ostalima...
isto tako sam bila u zabludi da mogu da chitam u toj atmosferi, ali mi vishe odgovara neki rad dok slusham Enigmu. ne pitajte zashto. :p
toliko od mene za sada... (8

Back