Englezi protiv EU parlamenta, izbora EU predsednika, EU armije, jedne stolice EU u UN

Ja znam da ce vam ga Englezi opet zavuci tako da vam nece biti dobro, ali nikako. :mrgreen:
Merkel je cerka od Adolf Hitler.
Engleska je mala i ne mocna ona sama protiv EU,
koja ispod komande Njemacke stoji, nista ne moze,
Little Britain je izasao iz EU,
to je sve bilo sto su mogli, a USA se sve vise raspada iz
nutra, rekao sam puno puta kako i zasto, USA je gotova
totalno, sada cemo vidjeti kako dalje

Guardia objavljuje:

Evropski parlament treba da bude ukinut

European parliament should be abolished, Jack Straw

http://www.guardian.co.uk/world/2012/feb/21/european-parliament-abolish-jack-straw?INTCMP=SRCH

Direktno izabrani Evropski parlament treba da bude ukinut posto je propustio da ostvari njegovu svrhu premoscavanja podele izmedju ljudi Evrope i EU, rekao je ex sekretar spoljnih poslova Dzek.Strou.

Argument Stroua je bio podupret IPPR anketom, istrazivanjem od strane YouGov-Cambridge, znacajan broj ispitanika veruje da EU treba da radi po pitanjima terorizma i medjunarodnog kriminala (67%), klimatskih promena (52%), povecanja standarda (51%) i imigracije (45%).

U kontrastu vecina misli da EU zemlje treba da budu formalno slobodne u svojim budzetima (57%), zakonima o sindikatima i strajkovima (54%), agrikulturi (57%), i tezinama i merama (48%).

Ispitanici su odbili institucionalne promene, kao sto je uvodjenje izabranog EU predsednika (23% za, 47% protiv), EU armije (15% za, 57% protiv) ili jedne stolice za EU u UN (11% za, 59% protiv).
i posto nista nisu uspeli ko misevi pobegli🤣

to je vest iz 2012...vidimo na kraju sta se zbilo.izbaceni iz igre ali sami sebe i🤣zbacili
Nema veze od kada je vest, nego aktuelnost same teme.
Pre neki dan sam podizao teme koje ni posle niza godina ništa nisu izgubile od aktuelnosti.
Tako i ova tema. Englezi nikada nisu prestajali da jedu gomna i to je i bio jedini motiv zbog kojeg su i bili u Evropi.

Nema veze od kada je vest, nego aktuelnost same teme.
Pre neki dan sam podizao teme koje ni posle niza godina ništa nisu izgubile od aktuelnosti.
Tako i ova tema. Englezi nikada nisu prestajali da jedu gomna i to je i bio jedini motiv zbog kojeg su i bili u Evropi.
Little Britain ce jos
velika govna jesti,
ako razumijes sto hocu da kazem,
malo mizerno ostrvo velike djelove
ce nestati u more

Back