Englezi na ulicama

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Balijetina par ekselans.
Spreman da se udružu s tobom, avovkom, iako je navodno protiv ava, samo da bi napakostio srpskom narodu.
Ne lupetaj, dosao si juce i licno si ti taj koji treba da bude vise sumnjiv, nego Marlon koji je ovede preko 20 godina.

Ali toliko dosadiste poneki, da i treba da se neko tako ponasa, da vidite da postoji i druga strana medalje, i da nije "srpstvo" samo ono kako ga vi zamisljate, ili bar ti. Ne volimo da mrzimo, nije nam to najvaznije u zivotu, i stvarno vec gusis/te i davite.

Ne lupetaj, dosao si juce i licno si ti taj koji treba da bude vise sumnjiv, nego Marlon koji je ovede preko 20 godina.

Ali toliko dosadiste poneki, da i treba da se neko tako ponasa, da vidite da postoji i druga strana medalje, i da nije "srpstvo" samo ono kako ga vi zamisljate, ili bar ti. Ne volimo da mrzimo, nije nam to najvaznije u zivotu, i stvarno vec gusis/te i davite.
Izvini, ali njegovo prijateljstvovanje s tobom, samo je dokaz da je avovac. :mrgreen:

I kako nekome nije jasno da si musliman, kad ti svaki put dokazuješ.
Glumiš majmuna, skrečeš sa teme, kad si suočen sa dokazom da sve civilizacije imaju problem sa islamom, a između sebe nemaju. :mrgreen:
Nemaju sve, imaju "uvezen" problem muslimana kako bi neko kontrolisao ceo svet uz pomoc njih i mir u svetu, i kako bi od njih svima napravio neprijatelje. Kostistis tursko doba da jos uvek mrzis muslimane, Idi leci se.

Ali Kerki, nikad ja nisam prvi započeo. Nego on, koji navodno, po tebi, širi ljubav. Ja i ne volim da budem uvučen u ovakve diskusije, ali on voli da laje protiv Srba. I ne zna da se obuzda.

Nemaju sve, imaju "uvezen" problem muslimana kako bi neko kontrolisao ceo svet uz pomoc njih i mir u svetu, i kako bi od njih svima napravio neprijatelje. Kostistis tursko doba da jos uvek mrzis muslimane, Idi leci se.
:mrgreen: Problemi koje sam naveo po lokacijama po svetu su aktuelni, današnji, a ne iz turskog doba. Te lokacije su mesta dodira nemuslimanskih civilizacija sa muslimanskom. Jermenija Azerbejdžan, npr.
Ajde, ako su zapadnjaci loši, ali kako su muslimani uspeli da naljute Japan, pa je tamo islam zabranjen?
Kinu?

Nije, on brani Srbe prave tj, uze Srbije, a kako nismo sa istim problemima, ako mi odavde ne gusimo vas, pa ne gusite ni vi nas sa svojim problemima.
Mi smo jedan narod, a podela na nas i vas, trenutna je agenda njegova i drugih muslimana koji vršljaju po forumu.
Pa ima li išta lepše nego kad princ naslednik postroji četnike na Manjači?
Ne razumem zašto se Roštilj kao monarhista ne raduje tome? :rotf:

:mrgreen: Problemi koje sam naveo po lokacijama po svetu su aktuelni, današnji, a ne iz turskog doba. Te lokacije su mesta dodira nemuslimanskih civilizacija sa muslimanskom. Jermenija Azerbejdžan, npr.
Ajde, ako su zapadnjaci loši, ali kako su muslimani uspeli da naljute Japan, pa je tamo islam zabranjen?
Kinu?
Nisu uspeli da naljute, nego globalizam preko cionizma radi svoje, i preko potkupljenih vlada.

Cetnici su nesto sasvim drugo, ali oni nisu bili protv muslimana, nego protiv komunista.
Nisi razumela. Princ je Šumadinac, a četinci sa Manjače su u Srpskoj. Pa ako on njih postrojava, znači da postoji uzajamna ljubav između Šumadije i i Banjalučke Krajine.
A ne antagonizam, kako čika Roštilj stalno laže.
Ja mislim da bi ti ipak trebalo da voliš mene, a ne njega. :heart: :mrgreen:

Nisi razumela. Princ je Šumadinac, a četinci sa Manjače su u Srpskoj. Pa ako on njih postrojava, znači da postoji uzajamna ljubav između Šumadije i i Banjalučke Krajine.
A ne antagonizam, kako čika Roštilj stalno laže.
Ja mislim da bi ti ipak trebalo da voliš mene, a ne njega. :heart: :mrgreen:
Znam, ali bas to znaci da on nije protiv muslimana, nego protiv komunista, kao sto si ti. :mrgreen:
Ja to mogu da prihvatim tako da je komunizam jevrejska izmišljotina, a vlada u Kini. Ali nije to neka jaka poveznica.
Ima i toga, ali da, to nije povezujuci faktor. Nemaju Kinezi mnogo problema sa muslimanima, to si izmislio.

Jednostavno, cionisti vas sve zamajavaju i lazu, a vi ste se jos i "primili" na to.:bye:

Znam, ali bas to znaci da on nije protiv muslimana, nego protiv komunista, kao sto si ti. :mrgreen:

Ima i toga, ali da, to nije povezujuci faktor. Nemaju Kinezi mnogo problema sa muslimanima, to si izmislio.

Jednostavno, cionisti vas sve zamajavaju i lazu, a vi ste se jos i "primili" na to.:bye:
:rotf: Kerki, u Kini imaju "škole" za odvikavanje od islama.
Ti mora da ljubavišeš sa nekim Turčinom, te tako govoriš.

:mrgreen:

:rotf: Kerki, u Kini imaju "škole" za odvikavanje od islama.
Ti mora da ljubavišeš sa nekim Turčinom, te tako govoriš.

:mrgreen:
Oni su ateisti, tako da ne cudi. Nemaju svoje, pa ne zele ni tudje vere na svom tlu, pretpostavljam. Nisu bas za neki uzor sto se toga tice.

A to se samo uporedjuj sa takvima, sto sa ateistima, sto sa cionistima....mene bi bilo sramota.

(Uzgred, sa muslimanima sam imala samo jedan susret, i samo jedno iskustvo i to jos pre rata, i to dobro, ugostili su me kao svoju u vozu kad je bila guzva a ja sama, tako da ne pisem to ni iz kakvih licnih pobuda osim sto sa distance gledam kako se sve vrti oko mrznje na muslimane koje gle, bas mrze genocidasi kao Netanjahu.)

Ne kazem da su idealni, ali ja ne mogu od vas ponekih da dodjem do reci o Kosovu, koliko sebi pridajete vecu paznju, i nemecete svoje. Pa ugusiste.

Poslednja izmena:

Back