aleksije radicevic
Veoma poznat
- Poruka
- 11.322
Ti očigledno nisi čuo za Karađorđa...ti, monarhista?
koji bi da proteras sve i napravis etnicki cistu srbiju? hahaha
papir trpi sve.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti očigledno nisi čuo za Karađorđa...ti, monarhista?
koji bi da proteras sve i napravis etnicki cistu srbiju? hahaha
papir trpi sve.

I tako će ti ovaj musliman napadati Srbe iz BiH, "Crnogorčine", i govoriti da treba ljubavisati sa Bošnjacima...Isuvise si veliki mrzitelj. Ako zelis da neko postuje tvoju veru (ako je imas) onda postuj ti i tudju.
Uzgred, do koliko juce su ti muslimani, Indusi isto ziveli u Engleskoj i bili cak i ugledni, cesto lekari iz bogatih arapskih porodica, niko nije kriv sto su ih ovi naprimali u tolikom broju zbog njihovih istorijskih ili ratnih apetita, da sad ispadose muslimani krivi za sve...pa zasto ste ih gospodo primali bez selekcije, nije da niste znali kakvi su po kulturi, svemu i koliko se razlikuju u slucaju kad nisu bogati i napredni?
Ali jedno je njihov protest protiv primanja velikog broja muslimana bez selekcije, a drugo je tvoja mrznja ka njima, koji mislis da ces kao Netanjahu da ih "istrebis", e tu ste se zeznuli, i zato ste na pogresnoj strani istorije i danas i vec dugo. I da, to se zaista primecuje, mi ovde i povrh Kosova nemamo takav osecaj iako imamo razlog.
kad ti rekoh iskreno da nacin na koji pises upravo tome ide u korist. a toliko imam iskustva da prepoznam jer sam radio u politickom protokoluMene Straksi opomenu zbog širenja mržnje prema Vučiću... Ali ne zna on, treba da konsultuje tebe...![]()

cak nasuprot.Upravo to...nego bpjim se da su presli na stranu tzv. evangelistickih hriscana - citaj - sekta (ako ne i ogoljenih *********, bezboznika koji nemajuci svoje, ne postuju ni tudje) koji se prave da su isti kao Izrelci, i misle da ako imamu njihovu pomoc, da mogu da rade sve i da mrze i omalovazavaju sve.u britaniji bre zive pakiji to je najruznije sto ce neki britanac reci za njih pogrdno... i ndusi..bogati, rade odgovorne stvari, imaju love, firme da se smrznes, u upravnim odborima najvecih, u vlasti su cak...ali jok aleksije ce sve to da protera![]()
vera neme veze sa ovom pricom u srbiji.Upravo to...nego bpjim se da su presli na stranu tzv. evangelistickih hriscama *ako ne i ogoljenih *********) koji se prave da su isti kao Izrelci, i misle da ako imamu njihovu pomoc, da mogu da rade sve i da mrze i omalovazavaju sve.
Pa nece to doveka da traje.
Ne, ali primetno je da ih mrzite van svake granice, mi ovde nismo takvi niti zelimo da mrzimo ikog, a narocito ne da nam nemecete koga da mrzimo.I tako će ti ovaj musliman napadati Srbe iz BiH, "Crnogorčine", i govoriti da treba ljubavisati sa Bošnjacima...
Ko pljuje Vučića i to tako da bude kažnjen - taj voli Vučića - to je tvoja poenta. A veruješ za sebe da si inteligentan.kad ti rekoh iskreno da nacin na koji pises upravo tome ide u korist. a toliko imam iskustva da prepoznam jer sam radio u politickom protokolu
uzgred nije svako ko pljuje vucica strokader kako ih nazivajucak nasuprot.

Spiralu mržnje započeo je gosn Mandril, ili Marlon, ne sećam se kako ste ga zvali...Ne, ali primetno je da ih mrzite van svake granice, mi ovde nismo takvi niti zelimo da mrzimo ikog, a narocito ne da nam nemecete koga da mrzimo.

samo ga pljuj i kao ref stavljaj kazne...ko sto ga pljuje n1 i za to dobija keke...ili ssp ili deo ds i ko zna koliko stranaka koji glamataju da ga pljuju.Ko pljuje Vučića i to tako da bude kažnjen - taj voli Vučića - to je tvoja poenta. A veruješ za sebe da si inteligentan.![]()

a ja sam kao muslimancina kako kazes, jel tako? budi hrabar pa reci kad se vec dizes bunom na turske dahijePa ko je to rekao. Ali baš da dođe muslimančina i da širi mržnju protiv Srba, a mi da ne reagujemo - to ne ide.![]()

Muslimani nisu nigde problem. A širom sveta gde se dodiruju sa bilo kim drugim su u neprijateljstvu...vera neme veze sa ovom pricom u srbiji.
ovo je in vivo ekperiment koji nisu do sad pokusali, da ubiju balkanski bunt srozavanjem morala na najnizi nivo i eliminisanjem svega duhovnog sto je srbiju pod jedan, drzalo jakom toliko vekova bez obizra na svakakve bolesnike koji su njom vladali.
u britaniji muslimani nisu nikada pravili problem... pocelo je posle rata u siriji a eslaliralo kada su albanski narko karteli preuzeli britaniju u dosluhu sa rusima koji im drze dosta banaka tamo. to je toliko otislo daleko da su englezi poceli da se pitaju da li da zive u drzavi gde su postali stranci.
ali spoljna i unutarnja politika nisu isto. sve ovo sto se desava u britaniji danas je pokazna vezba balkanu kako ce proci.... jer i ti albanci su deo balkana.

"Keke" - ko ne zna, to je sleng sandžačkih muslimana i znači novac.samo ga pljuj i kao ref stavljaj kazne...ko sto ga pljuje n1 i za to dobija keke...ili ssp ili deo ds i ko zna koliko stranaka koji glamataju da ga pljuju.![]()

ovo ti je za medalju... ti dragi moj pojma nemas koliko frakcija postoji kod njih i kako se kolju izmedju sebe.Muslimani nisu nigde problem. A širom sveta gde se dodiruju sa bilo kim drugim su u neprijateljstvu...![]()
Kad ti postaneš hrabar i kreneš na bosanske Srbe koji su u Srbiji.a ja sam kao muslimancina kako kazes, jel tako? budi hrabar pa reci kad se vec dizes bunom na turske dahije![]()
koliko znam iz pishologije neko kome toliko smetaju neki i sam je deo istih."Keke" - ko ne zna, to je sleng sandžačkih muslimana i znači novac.![]()
Da, nekada i sada nije isto, narocito otkad su napustali Albance, ali to je njihov problem.vera neme veze sa ovom pricom u srbiji.
ovo je in vivo ekperiment koji nisu do sad pokusali, da ubiju balkanski bunt srozavanjem morala na najnizi nivo i eliminisanjem svega duhovnog sto je srbiju pod jedan, drzalo jakom toliko vekova bez obizra na svakakve bolesnike koji su njom vladali.
u britaniji muslimani nisu nikada pravili problem... poceloje psole rat u siriji a eksliralo kada su albanski narko karteli preuzeli britaniju u dosluhu sa rusima koji im drze dosta banaka tamo. to je toliko otislo daleko da su englezi poceli da se pitaju da li da zive u drzavi gde su postali stranci.
ali spoljan i unutarnja politika nisu isto. sve ovo sto se desava u britaniji je pokazna vezba balkanu kako ce proci.... jer i ti albanci su deo balkana.
kad recima krenem nijedan od njih koji pljuje po srbiji se ne javi i svi se zavuku u misje rupe.Kad ti postaneš hrabar i kreneš na bosanske Srbe koji su u Srbiji.

Kina - Ujgori. Rusija - Zakavkazje. Egipat - Kopti, Turska - Grci. Sudan - Južni Sudan.ovo ti je za medalju... ti dragi moj pojma nemas koliko frakcija postoji kod njih i kako se kolju izmedju sebe.
a upires svojim bezboznickim prstom na mene sto sam spomenuo najgoru sortu ljudskog roda koja pljuje po srbiji i etnosu nazivajuci autohtone srbe ustasama i balijama.

kome smetaju nek mozga sta ce.Da, nekada i sada nije isto, narocito otkad su napustali Albance, ali to je njihov problem.
Nije da ih obozavam, ali mogla bih da zamislim s njima zivot ako su lojalni opet na Kosovu, kao sto je nekada bilo. Ne treba toliko mrzeti.
A ovi (mada ne svi, ne zelim da gresim ni u tome) ali kao da im je zadatak da jos ratuju ili cak istrebe muslimane "poturice" i sad i nama to namecu, takvu suludu ideju....zato im je Netanjahu prijatelj , takvoj politici i idejama, i zato su se zaista precenili, pa neka su mi braca koliko hoce, nepravedni su i ne mogu da ih podrzim u tome.
Dosadise.
Pa i bez tebe ne pljuju po Srbiji.kad recima krenem nijedan od njih koji pljuje po srbiji se ne javi i svi se zavuku u misje rupe.
svako vodi bitke na svoj nacin.
ti si ratnik, ma karadjordje...videcemo ta na barikadama, mozda neki novi robert capa snimi aleksija kao izlece iz rova vicuci alahu akbar![]()
Oni koji shavtaju da ti u svom islamizmu baš to želiš da izazoveš.Upravo tako.kome smetaju nek mozga sta ce.
u srbiji je svako dobrodosao ko srbiju drzi domovinom. onaj ko po njoj pljuje omaodyebaus od svakoga. tako rezonuju svi srbi od juzne pa do severne granice....sumadinci posebno.
znaci da nije problem sa muslimanima vec sa onima koji su kao ti koji bi da ih istrebe i oni se prirodno drze cvrsto spram svih drugihKina - Ujgori. Rusija - Zakavkazje. Egipat - Kopti, Turska - Grci. Sudan - Južni Sudan.
Kosovo - šiptarski secesionisti. Etiopija - Eritreja.
Koju god tačku da ubodeš da je mesto dodira sa muslimanima - sukobi su.
Ne znam- evo nađi ti suprotan primer.
Indonezija - Istočni Timor. Indija - Kašmir.![]()

znaci sve neki dosljaci iz engleskih zemalja, nema nijednog britsa a?![]()
pa odredi se, bio sam ustasa, ne mgu da budem i katolicki djak iz semenista a i alahov ratnikPa i bez tebe ne pljuju po Srbiji.Oni koji shavtaju da ti u svom islamizmu baš to želiš da izazoveš.

eto.Balijetina par ekselans.
Spreman da se udružu s tobom, avovkom, iako je navodno protiv ava, samo da bi napakostio srpskom narodu.