Englezi na ulicama

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nikako nećemo Srbiju po meri arapskog varalice iz pustinje. Arapskom varalicom, veliki Ivo Andrić nazvao je gosn pedofila Muhameda kojeg neki zovu poslanikom, a u stvari običan je gad i zlikovac. Hitler što 'no kažu.
jes vala a katolici i ortodoksi su svi dobri i posteni ko majke mare :lol:

ne razumes sustinu, nikad nisi na zalost, posmatras sve lokalno a ako zelis da bude deo sveta a ne rezervat moras da se povinujes principima koji su danas u svetu.

kako mogu da zive u bivsim republikama sovjetskog saveza muslimani i pravoslavni zajedno bez trzavica i bez ikakvih ratnih poklica, ili jos crnje rasisticke metodologije? si nekad bio negde tamo da vidis tu kulturu, te ljude, cistocu ulica na nivou emirata....

Ako neko ima problem sa pevanjem crkvenih pesama na ulici, ili sa isticanjem britanske zastave: da! - proterati sa sve motkom po leđima.
Ili misliš da je Ok prilagođavati se takvima?
pa proteraj, jel te neko sprecava :lol:

za pocetak i tebi savet, kad si toliko hrabar i nesutrasiv, kreni od turskih cadora ispred skupstine koji ti vidim ne smetaju kao svakom radikalu...za ljude ces posle kad se na belom tusrkom platnu dokazes svojom ubitacnom snagom :rotf:

jes vala a katolici i ortodoksi su svi dobri i posteni ko majke mare :lol:

ne razumes sustinu, nikad nisi na zalost, posmatras sve lokalno a ako zelis da bude deo sveta a ne rezervat moras da se povinujes principima koji su danas u svetu.

kako mogu da zive u bivsim republikama sovjetskog saveza muslimani i pravoslavni zajedno bez trzavica i bez ikakvih ratnih poklica, ili jos crnje rasisticke metodologije? si nekad bio negde tamo da vidis tu kulturu, te ljude, cistocu ulica na nivou emirata....
Kako ti ne razumeš da ispoljavaš mržnju prema Srbima, a smeta ti kad neko odgovori, čak i blaže, prema muslimanima?

pa proteraj, jel te neko sprecava :lol:

za pocetak i tebi savet, kad si toliko hrabar i nesutrasiv, kreni od turskih cadora ispred skupstine koji ti vidim ne smetaju kao svakom radikalu...za ljude ces posle kad se na belom tusrkom platnu dokazes svojom ubitacnom snagom :rotf:
A ne. Nećemo da se kezimo, ne bismo li tako zaboravili da ti podržavaš divljanje muslimana u hrišćanskim zemljama, a odgovor na to divljanje proglašavaš rasizmom.
Mislim da takvi kao ti, svojim bezobrazlukom samo podstiču da se muslimanima odgovori na pravi način. :ok:

A ne. Nećemo da se kezimo, ne bismo li tako zaboravili da ti podržavaš divljanje muslimana u hrišćanskim zemljama, a odgovor na to divljanje proglašavaš rasizmom.
Mislim da takvi kao ti, svojim bezobrazlukom samo podstiču da se muslimanima odgovori na pravi način. :ok:
pa znaci ako neki musliman divlja, a divlja njih najvise 1 posto, da proteras sve muslimane ili pakistance indijce i koga sve ne,jel tako?

kad divlja neki srbin znaci sve srbe jel tako? vis koliko si isti kao oni u hagu ?

kao su pakistanci i indijci ziveli u slozi u britaniji toliko dugo, a ne mogu kod rodne grude?

ne volis dodika i vucica i njihovu kriminalnu sektu koja vrslja po srbiji satiruci moral i najcrnje se ponasajuci gde svoj primitivni nacionalizam predstavljaju kao jedinu meru srpstva, a svako ko nije za to onda je ustasa ili balija, ma sovinista bre :lol:

pa znaci ako neki musliman divlja, a divlja njih najvise 1 posto, da proteras sve muslimane ili pakistance indijce i koga sve ne,jel tako?

kad divlja neki srbin znaci sve srbe jel tako? vis koliko si isti kao oni u hagu ?

kao su pakistanci i indijci ziveli u slozi u britaniji toliko dugo, a ne mogu kod rodne grude?
Ajmo ponovo: Zabrana ljudima da pevaju crkvene pesme po ulicama, zabrana isticanja nacionalne zastave.
To pogađa sve hrišćane i Britance - tu se ne gleda to tvoje 1%... Znači, mera protiv SVIH.

Ajmo ponovo: Zabrana ljudima da pevaju crkvene pesme po ulicama, zabrana isticanja nacionalne zastave.
To pogađa sve hrišćane i Britance - tu se ne gleda to tvoje 1%... Znači, mera protiv SVIH.
aj da te nesto naucim sto ovde pisem deceniju dve... prostota ce spasiti svet...prostota u nakardnom zapadnom miljeu koja ce otkriti sav nivo licemreja i lazi kojima bivsi kolonijalisti upravljaju svetom.

ali prostota kao metodologija, primitivizam i prostakluk sa najcrnjim elemntima rasizma na balkanu, samo ce napraviti jos vec sranje licno nama i nikom drugom.

ako to ne uvidjas bavi se necim drugim a ne politikom.

aj da te nesto naucim sto ovde pisem deceniju dve... prostota ce spasiti svet...prostota u nakardnom zapadnom miljeu koja ce otkriti sav nivo licemreja i lazi kojima bivsi kolonijalisti upravljaju svetom.

ali prostota kao metodologija, primitivizam i prostakluk sa najcrnjim elemntima rasizma na balkanu, samo ce napraviti jos vec sranje licno nama i nikom drugom.

ako to ne uvidjas bavi se necim drugim a ne politikom.
Uništenje islama će spasti svet. :ok:

Ti si onaj kome smeta reč protiv gosn pedofila Muhameda. Pa gledaj od kojih si.
jok more..pricaj o kom os zabole me za te tvoje istorijske likove i jednu te istu kartu koju papagajski postavljas kao neko merilo...ali dirni mi u cetnicki pokret iz kursumlije i toplice, dirni mi u monarhiju, dirni mi u srpskog ratnika sa vida, dirni mi u istoriju srbije u balkanskim i ostalim ratovima, imas u meni neprijatelja.

I naravno, opet laganje poput Turčina. Nađi neki primer, citat i sl... :cool:
vidis zasto si nekompetentan za bilo sta osim zadruge i piva...ako misls da ces tim stavom nesto ozbiljno pokrenuti u srbiji, ostaces samo forumsko puvalo :lol:

kad porusis cacilend javi nam se i ja cu ti prvi odati priznanje. dodji krvav da vidimo da si to muktorpno odradio.

vako si ko enigma. znas vec sta.

vidis zasto si nekompetentan za bilo sta osim zadruge i piva...ako misls da ces tim stavom nesto ozbiljno pokrenuti u srbiji ostaces samo forumsko puvalo :lol:
Ne odgovara se tako nekome ko ti zatraži dokaz u vidu citata. Nego mu se taj dokaz gurne pod nos. A ti naravno nisi sposoban da ga nađeš.
Dakle, daj neki citat mog upisa, koji dokazuje "da volim ava" kao što si tvrdio... :cool:

jok more..pricaj o kom os zabole me za te tvoje istorijske likove i jednu te istu kartu koju papagajski postavljas kao neko merilo...ali dirni mi u cetnicki pokret iz kursumlije i toplice, dirni mi u monarhiju, dirni mi u srpskog ratnika sa vida, dirni mi u istoriju srbije u balkanskim i ostalim ratovima, imas u meni neprijatelja.
Ne brini ti, znam ja šta ću da ti diram. :cool:
Monarhista koji je protiv ujedinjenja kojeg je izveo kralj Ujedinitelj, najveći u našoj istoriji...
E niko krupno ko Turčin ne laže. :lol:

Ti si onaj kome smeta reč protiv gosn pedofila Muhameda. Pa gledaj od kojih si.
Isuvise si veliki mrzitelj. Ako zelis da neko postuje tvoju veru (ako je imas) onda postuj ti i tudju.

Uzgred, do koliko juce su ti muslimani, Indusi isto ziveli u Engleskoj i bili cak i ugledni, cesto lekari iz bogatih arapskih porodica, niko nije kriv sto su ih ovi naprimali u tolikom broju zbog njihovih istorijskih ili ratnih apetita, da sad ispadose muslimani krivi za sve...pa zasto ste ih gospodo primali bez selekcije, nije da niste znali kakvi su po kulturi, svemu i koliko se razlikuju u slucaju kad nisu bogati i napredni?

Ali jedno je njihov protest protiv primanja velikog broja muslimana bez selekcije, a drugo je tvoja mrznja ka njima, koji mislis da ces kao Netanjahu da ih "istrebis", e tu ste se zeznuli, i zato ste na pogresnoj strani istorije i danas i vec dugo. I da, to se zaista primecuje, mi ovde i povrh Kosova nemamo takav osecaj iako imamo razlog.

Isuvise si veliki mrzitelj. Ako zelis da neko postuje tvoju veru (ako je imas) onda postuj ti i tudju.

Uzgred, do koliko juce su ti muslimani, Indusi isto ziveli u Engleskoj i bili cak i ugledni, cesto lekari iz bogatih arapskih porodica, niko nije kriv sto su ih ovi naprimali u tolikom broju zbog njihovih istorijskih ili ratnih apetita, da sad ispadose muslimani krivi za sve...pa zasto ste ih gospodo primali bez selekcije, nije da niste znali kakvi su po kulturi, svemu i koliko se razlikuju u slucaju kad nisu bogati i napredni?

Ali jedno je njihov protest protiv primanja velikog broja muslimana bez selekcije, a drugo je tvoja mrznja ka njima, koji mislis da ces kao Netanjahu da ih "istrebis", e tu ste se zeznuli, i zato ste na pogresnoj strani istorije danas i vec dugo. I da, to se zaista primecuje, mi ovde i povrh Kosova nemamo takav osecaj iako imamo razlog.
u britaniji bre zive pakiji to je najruznije sto ce neki britanac reci za njih pogrdno... i ndusi..bogati, rade odgovorne stvari, imaju love, firme da se smrznes, u upravnim odborima najvecih, u vlasti su cak...ali jok aleksije ce sve to da protera :lol:

Back