јанпи
Elita
- Poruka
- 21.145
Онда кад је Маргарет Тачер затворила руднике,енглеска капут 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sto godina neće biti Belaca.Pa kasno se bune jer su preplavljeni već. Tako će u Srbiji za 100 godina kada bude bilo milion doseljenika.
Етијопљани су монофизити глупко, а не православциPo tome bi im katolička braća bili i spicsi iz Južne Amerike, a na to im se digne kosa na glavi. To kao da kažeš da su ti braća Etiopljani samo zato što su pravoslavci, tako nešto može da padne na pamet samo ovom ludom zilotu.
То је било идеално тржиште рада за мигранте, ал ето, боље да увозе енергенте из СкандинавијеОнда кад је Маргарет Тачер затворила руднике,енглеска капут![]()
Опет злоупотреба деце у политичке сврхе
Bili su.Nisu ni Sloveni iskljucivo plavooki plavusani od 2m.
To su evropske zemlje, to se ne računa. Mislim na preokeanske kolonije i teritoriju van Evrope.Pa i bili su - Crna Gora, BiH, Makedonija,, Hrvatska, Slovenija kao kolonije, pokusali bezuspesno i sa Albanijom.
у свему.U cemu
Јесте, али њих не рачунам, јер предузетници су свакако мали промил овог народа.
Zamisli kad belci čine 7% populacije planete, skoro svi izumi i progres njihovo delo, drmaju planetom oduvek, svi hoće da dođu u belačke zemlje...Za sto godina neće biti Belaca.
Verovatno je patka i oni snimci iz Gane, gde uče osnovne srpske reči?Pitanje je da li hoce ili je to samo jos jedna novinarska patka n0 i stare s.
Pa to je sramota, pravis se neki vernik, a oni su priznali Kosovo kao najvazniju tacku srpske duhovnosti.у свему.
Ako neko zloupotrebljava decu to su migranti.Опет злоупотреба деце у политичке сврхе
Valjda cela Skandinavija, a ne samo Finska.Pa zna se, Germani, Kelti, Sloveni. Portomoors, Eurospics/Spain, jug Italije, Balkan, Rusija, Finska itd. nisu belci, samo izuzeci među njima.
Kakva preslatka bela devojčica. Za ovo se treba boriti, ako treba i zubima kidati. A oni iza nje, nikako ne pripadaju ovom poneblju. Nisam rasista, ali svak svome. Ja sam striktno za očuvanje evropskog belog kontinenta.
Iz jedne vukoj**** u drugu? Tesko.Verovatno je patka i oni snimci iz Gane, gde uče osnovne srpske reči?
Finci i Rusi su belci. kao Španci i Portugalci, izuzećemo jug ove dve mediteranske države znaš zašto ali poenta stoji.Pa zna se, Germani, Kelti, Sloveni. Portomoors, Eurospics/Spain, jug Italije, Balkan, Rusija, Finska itd. nisu belci, samo izuzeci među njima.
Priznao je i tvoj snsPa to je sramota, pravis se neki vernik, a oni su priznali Kosovo kao najvazniju tacku srpske duhovnosti.
Na stranu sto je nemoralno i sto je deo teritorije Srbije.
Словени су се мешали са свима овде, највише са Латинима и Грцима...Bili su.
Dok se nisu izmešali sa Bugarima i sl.
па остали мисле да простиш да кувцем могу да надвладајуZamisli kad belci čine 7% populacije planete, skoro svi izumi i progres njihovo delo, drmaju planetom oduvek, svi hoće da dođu u belačke zemlje...
Ako to nije dokaz nadmoći, ne znam šta je onda.
пуко од политизације, чак и верскеPa to je sramota, pravis se neki vernik, a oni su priznali Kosovo kao najvazniju tacku srpske duhovnosti.
Na stranu sto je nemoralno i sto je deo teritorije Srbije.
Tatko ti cigojner.Potato nogs... Nije neki, nego Englezi ranije.
Ne znam odakle ideja balkanskim cigama da to mogu da kažu.