Oda Nobunaga
Primećen član
- Poruka
- 948
Potato nogs... Nije neki, nego Englezi ranije.Mnogi za Irce kažu da ne pripadaju beloj rasi.
Ne znam odakle ideja balkanskim cigama da to mogu da kažu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potato nogs... Nije neki, nego Englezi ranije.Mnogi za Irce kažu da ne pripadaju beloj rasi.
Nemam 2m, ali sam plavook. Tako daNisu ni Sloveni iskljucivo plavooki plavusani od 2m.
Да, ал у пабовима, кад им падне мрак на очиMnogi za Irce kažu da ne pripadaju beloj rasi.
thanks, old friendGood to see you again.
ништа оно католичка браћа и тако тоNe, nije, nego Hrvat iz Slavonije.
Izgledao je Ircima malo musavije i jbg.
Šta ti sve tretiraš od naroda, kad je u pitanju bela rasa? Interesuje me, da vidim da li se slažemo u tome?Potato nogs... Nije neki, nego Englezi ranije.
Ne znam odakle ideja balkanskim cigama da to mogu da kažu.
Ako je bajka činjenica ko je izabran za gradonačelnika Londona - onda Ok.Ništa, ti onda veruj brojakama koje čuješ od DJV na Informeru, nemam ništa protiv
Pitanje je da li hoce ili je to samo jos jedna novinarska patka n0 i stare s.Srbija je kolonizovala Ganu i sad će da primi 100.000 Ganaca.
U cemu? U ubijanju i istrebljenju?апсолутна подршка Израелу!
Ogroman broj, kažu par miliona, Engleza je ovih dana na ulicama Londona. Neki nose i slike ubijenog Kirka.
Šta se to dešava?
Ovo je neki neutralan snimak
Ali ima ih još,, gde govore da su ljudi protiv imigracione politike i za tradicionalne engleske vrednosti, takođe i revolt zbog ubistva Čarlija Kirka.
Dodatne info?
Samo njegovi rusi, belorusi i ukrajinci. To sto mentalitetom nisu ni za Avganistan uopste ne uzima u obzir.Šta ti sve tretiraš od naroda, kad je u pitanju bela rasa? Interesuje me, da vidim da li se slažemo u tome?
Woke je danas najmanje lgbt pokret. Prvenstveno je globalistički- liberalni i anarhlevičarski pokret.Da ne počnu i kod nas?
Recimo...protiv lezbejke na čelu Vlade Srbije ili Skupštine, kao i protiv onog ko je tu postavio?
Ipak su glasači SNS-a čuvene Srbende, Pravoslavci i tradicionalisti.
Po tome bi im katolička braća bili i spicsi iz Južne Amerike, a na to im se digne kosa na glavi. To kao da kažeš da su ti braća Etiopljani samo zato što su pravoslavci, tako nešto može da padne na pamet samo ovom ludom zilotu.ништа оно католичка браћа и тако то![]()
Pa i bili su - Crna Gora, BiH, Makedonija,, Hrvatska, Slovenija kao kolonije, pokusali bezuspesno i sa Albanijom.Kolonijalizam je bio dobar, trebali su i Srbi biti kolonijalisti da smo bili pametni.
Боље немој, његова је дијагноза паганизами нацизам... боље ништа да не знаш него као онŠta ti sve tretiraš od naroda, kad je u pitanju bela rasa? Interesuje me, da vidim da li se slažemo u tome?
Pamet sa tim nema nikakve veze.Pa i jesu najpametniji, ne bi bili u stanju da postanu simbol moći (koju su onoliko dugo držali, a ni danas je stoje baš toliko loše) da nisu bili najpamjetniji.
Србија ће бити много брже преплављена, као и остале балканске државе, посебно Хрватска и Словенија.Pa kasno se bune jer su preplavljeni već. Tako će u Srbiji za 100 godina kada bude bilo milion doseljenika.
То су масонски Југословени и лопови ђуро, заборавио си како се звала та мулти култи Држава Великог ОријентаPa i bili su - Crna Gora, BiH, Makedonija,, Hrvatska, Slovenija, pokusali i sa Albanijom.
Више зарађују на трговини белим робљем, јер сад имају те визе таксе и осталоPamet sa tim nema nikakve veze.
Moć Britanije je ustanovljena na bankarskom sistemu čiji je centar tamo "preseljen" i na globalnoj trgovini drogom (Istočnoindijske kompanije).
Pa zna se, Germani, Kelti, Sloveni. Portomoors, Eurospics/Spain, jug Italije, Balkan, Rusija, Finska itd. nisu belci, samo izuzeci među njima.Šta ti sve tretiraš od naroda, kad je u pitanju bela rasa? Interesuje me, da vidim da li se slažemo u tome?
Неће, ово су његови ћацији... Цијонерска говедаBlokaderi
Sad ce to DJ Vucicevic da rastera...
...
WhatSamo njegovi rusi, belorusi i ukrajinci. To sto mentalitetom nisu ni za Avganistan uopste ne uzima u obzir.
Неки Срби ће из идеолошких разлога подржавати миграцију*
Јесте, али њих не рачунам, јер предузетници су свакако мали промил овог народа.* Из економских разлога.
Ако у Србији имаш неки бизнис где ти добро дођу потплаћени и уплашени радници, тренд је у твоју личну корист.