ENGLEZI - MAJSTORI ZA BUSINESS

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Parun

Poznat
Poruka
7.760
Mozemo da mislimo o njima sta god hocemo, ali znaju ga i umeju u businessu. Gde god dodju naprave efikasan politicki sistem a zatim usledi ekonomnsko cudo. Svugde gde su dosli i napravili drzave usledio je ekonomski procvat koji i dan danas traje: USA, Kanada, Australija, Novi Zeland, Hong Kong, Singapur ... Svaka im cast. Radan i vredan narod i zna kako. kamo srece da smo i mi takvi.

Због њих никада нећемо ући у ЕУ! Они су главни реметилачки фактор који ће коначно довести до распада!

Ne verujem da ce doci do toga .... bice Evropa kao USA, Sjedinjene Evropske Drzave, SED ... ni USA nije nastao preko noci vec kroz mnogo sr.anja, 7 godina rata sa Engleskom i 4-5 godina gradjanskog rata

- - - - - - - - - -

Odo' na bazen da se malo bavim duhovnoscu, nosim knjigu American Civil War ..... nemas lovu nemas knjigu

Mozemo da mislimo o njima sta god hocemo, ali znaju ga i umeju u businessu. Gde god dodju naprave efikasan politicki sistem a zatim usledi ekonomnsko cudo. Svugde gde su dosli i napravili drzave usledio je ekonomski procvat koji i dan danas traje: USA, Kanada, Australija, Novi Zeland, Hong Kong, Singapur ... Svaka im cast. Radan i vredan narod i zna kako. kamo srece da smo i mi takvi.

Kod Engleza više ni nemaš proizvodnju. Samo usluge i obrt novca iz preprodaje. Sam zaključi koliko je Čerčil bio u pravu kada je rekao. parafraziram: Ako naše topove ne prelijemo u plugove, drugi će to učiniti za nas.

Kod Engleza više ni nemaš proizvodnju. Samo usluge i obrt novca iz preprodaje. Sam zaključi koliko je Čerčil bio u pravu kada je rekao. parafraziram: Ako naše topove ne prelijemo u plugove, drugi će to učiniti za nas.

Majstori su, majstori su ...kapa dole ..... gde god odes i gde god se okrenes sve vrvi od aktivnosti ..... putevi fenomenalni, usluga odlicna, profesionalizam do daske, brzina, fleksibilnost, kvalitet....

Majstori su, majstori su ...kapa dole ..... gde god odes i gde god se okrenes sve vrvi od aktivnosti ..... putevi fenomenalni, usluga odlicna, profesionalizam do daske, brzina, fleksibilnost, kvalitet....

Jesu majstori. Konkretno su bili oduševljeni mojim radom na nekih pedesetak različitih elektromotora iz serije od pre dve godine. Radili smo punom parom da napravimo motore za njih i oni su ih potom preprodali sa njihovom natpisnom tablicom i njihovim atestima i licencama za rudnik u Rusiji.

- - - - - - - - - -

RODITELJI 1 I 2 :lol::lol::lol:

Ne zna se ko im je više brat od stica ili setra od muške tetke :confused:

Zato su pravoslavni narodi lepi ljudi, jer se za razliku od katolika i protestanata, kod nas venčavaju rođaci tek posle petog kolena. Kod njih već posle trećeg.

Jesu majstori. Konkretno su bili oduševljeni mojim radom na nekih pedesetak različitih elektromotora iz serije od pre dve godine. Radili smo punom parom da napravimo motore za njih i oni su ih potom preprodali sa njihovom natpisnom tablicom i njihovim atestima i licencama za rudnik u Rusiji

Zasto vi niste prodali direktno Rusiji? Sta ce vam Englezi?

- - - - - - - - - -

RODITELJI 1 I 2 :lol::lol::lol:

Ne zna se ko im je više brat od stica ili setra od muške tetke :confused:

To je posebna tema. Da dodam, oni otvoreno pricaju i pisu o tome a u Srbiji - cute. Otprilike je tu jedina razlika.

Capisco. Ima nacina da se doskoci Englezima a to je potencijal Srbije u hrani ..... po ugledu na Dansku

Ne sporim ja ni jednu granu privrede u Srbiji. Sporim to što svi pljuju po ostacima industrije. Konkretno, meni se i moj profesor sa doktorskih studija ruga, kada priča o mojoj fabrici, a ne zna da imamo i lakši motor od konkurencije (konkretno Siemens i ABB), ali i efikasniji. Osim toga, naša rešenja na pouzdanosti su oduševila i druge članice grupacije, jer su u skladu sa optimizacijama, koje se danas zahtevaju od nas.

Ali kad si rob, onda si rob i normalno je da te svi pljuju i gaze.

Skoro svaka od tih država ima korene u genocidu, ropstvu, osvajanju i pljačkanju drugih država koje i dan danas traje.

Koliko bi Amerika bila uspešna kada bi npr. platila odštetu Indijancima ili robovima iz Afrike.

Isto tako Australija Aboridžinima, Velika Britanija polovini planete itd...

Skoro svaka od tih država ima korene u genocidu, ropstvu, osvajanju i pljačkanju drugih država koje i dan danas traje.

Koliko bi Amerika bila uspešna kada bi npr. platila odštetu Indijancima ili robovima iz Afrike.

Isto tako Australija Aboridžinima, Velika Britanija polovini planete itd...
Gdje god su došli Englezi, zakuhali su i ostavili nedovršen posao. U Palestini,....U svakom kutku planete Zemlje,...

Naravno i to traje vekovima. Odu na Jamajku i naprave biznis sa secernom trskom i slicno. Zato angli i vladaju svetom. Zato je kraljica samo jedna. Zato su SAD svetska sila. Prvo angli pa tek onda germani... a sloveni kao rusi su za pranje sudova i kriminal.

Gdje god su došli Englezi, zakuhali su i ostavili nedovršen posao. U Palestini,....U svakom kutku planete Zemlje,...

Ne lupetaj. Otisli su posle II sv rata kada je preovladao ekonomski a ne bukvalni kolonizam. Oni i dan danas vladaju ekonomski svojim kolonijama i nikad se nisu povukli.

A osim toga da poznajes istoriju ne bi ni pominjao Palestinu kojom su kratko vladali nakon raspada otomanskog carstva. To fakat nije ni bila njihova kolonija. A takodje bliskim istokom su polovicno vladali oni a polovicno franci.

Nemas .. ali tesko nemas pojma :D

Back