Engleski Koker Shpanijel

Evo da obnovimo malo temu, nismo dugo kacili fotke Arija... pa evo nas malo u raznim pozama:

DSC02494-1.jpg

DSC02710-1.jpg

DSC02481-1.jpg

DSC02633-1.jpg

DSC02498-1.jpg

Ajjj, kako je sladak tako ojarcan! :lol: Kako je podneo? Znam da se jedan pudlan jako stideo svoje nove frizure i da su ga jedva ubedili da je lep.

BTW, gledam odakle mi je nick poznat, znam da te nisam ovde viđala, pa sam onda poznala avatar i setila se da mi je Smehić pričala da sve vi sa Kulinarstva imate kuce i mace. :)

ma da..mi smo imali svasta...sestra mi je veterinar i od malena smo imali zivotinje..kuce, macu, hrcka, papagaje, zeca:eek:
sad kucu i ribice..kornjace smo dali u zoo vrt..posto im je akvarijum od 100l vec bio mali mnoogo su rasle :)
ovaj je ok podneo, ne voli sisanje, plasi se frizerke:D al se ukopa u mestu i prezivi..a inace voli kad se osisa ma kao svaki koker prvo on, pa on, pa 10 mesta prazno pa onda eventualno neko drugi:zcepanje:

A, pa nemoj tako, umeju oni da budu i pažljivi i dobri, moja sestričina je prohodala uz njihovu kokerku. :) A i ona je osećala olakšanje kad je ostriže strina, nije nikako trpela češljanje pa je redovno imala i po koji dred a kad to mašinica lepo poskida, bude super.

Moji su imali kokera (crnog) do moje 4 godine. Imam je na slikama, Maza se zvala. Kad su dobili prinovu, moga batu, teska srca su je vratili u odgajivacnicu, koju drzi tatin prijatelj. Kasnije je Maza udomljena kod nekih ljudi. Bila je divna. Tako mama kaze :)

Malo da ozivimo temu..planiram da kupim kokera zenku.Nekada davno sam imala muzjaka,ziveo je 17 god,clan porodice..i danas ga sanjam cesto.Sad bih kupila zenku jer sam cula da su privrzenije a i manje su rastom..jer zivimo u relativno malom stanu.E sad moja pitanja se odnose na to kada je najbolje i da li je pametno sterilisati je,posto ne planiramo da se bavimo prodajom stenaca.I jos nesto,planiram bebu u blizoj buducnosti..u narednih godinu dana ako Bog da,pa sad ne znam da li je pametno sada kupiti stene zbog toga.Molim za misljenje iskusnih ljubitelja

Back