Engleski buldog,da li je dobar izbor?

Meni lično su simpatični takvi kakvi su. Po svemu napisanom vidim da je jedini sporan momenat ova težina i eventualni problem koji starija žena može imati zbog toga ...a i cena mi je malo jača nego što sam planirao ako je ovo što Anđa napisa tačno,pogledaću kad stignem konkretnije. Ali i dalje je kandidat br.1 :lol:
Hvala na mišljenjima dosad,samo nastavite :hvala:

A sto mama ne izabere rasu?
Izguglaj cene,imas oglase a imas i odgajivacnice pa pozovi.U odgajivacnicama su cene jace ali znas sta uzimas + ako hoces papire cena ce jos malo da poraste.
Posto ne planiras da ga vodis na izlozbe ne moras papire da izvadis.A verujem da ne planiras ni stence :mrgreen:

Poslednja izmena:
A zasto ne bi planirao stence ?

Mislim ako vec ima psa , red je a i prirodno da mu dopusti da se makar jednom ostvari u ulozi oca ;)

Malo je bezvezea i nehumano da psu uskracujes neke prirodnestvari za njega zbog nekih svojih potreba ili cega vec (recimo meni je uzasno kad cujem kada neko sterilise kucnog ljubimca)

A sta ako je zenka? :rumenko:
Pas je za njegovu majku ne za njega,ako ima problem sa setnjom psa cisto sumnjam da bi mogla da izdvoji vreme za stence.
Nije ni to lagan posao,imala sam ih 15 godina ja.

- - - - - - - - - -

Vidi,sterilisati psa je dobra odluka ako ne planiras da uzgajas stence i prodajes.
Da ljudi vode racuna o svojim psima i sterilisu ne bi ih onoliko bilo po ulici.Izmuceni i gladni.

Back