Engleska sluzba MI6 ubila srpske decake u Peci da izazove rat izmedju Srba i Albanaca

]Ipak, cinjenica da do danas napadaci nisu otkriveni [/B]i uhvaceni, te da je premijer davao neke nerazumljive izjave (verovatno po savetima svog najnovijeg savetnika), navodi me na gresnu misao da iza svega ne stoje samo lokalni semenkar i kozar.
Cinjenica je da mi ne znamo ni dan danas ko je nalogodavac ubistva Zorana Djindjica.
Valjda su nam Englezi krivi i za to.

Не заустављају се на томе, него често покупују сав јефтинији хлеб баш пре него што ти пођеш у куповину.

Pa moraš od nečega da im pripremiš i prineseš doručak, ručak, večeru, marendu.

Jel te teraju da nosiš keceljicu i čipkasti rajf?

Ipak, cinjenica da do danas napadaci nisu otkriveni i uhvaceni, te da je premijer davao neke nerazumljive izjave (verovatno po savetima svog najnovijeg savetnika), navodi me na gresnu misao da iza svega ne stoje samo lokalni semenkar i kozar.

Авај, српска држава је толико слаба, неадекватна и јадна да се нерасветљени злочини над Србима у задње две-три деценије не дају лако пребројати.

Чак и да дотични премијер скине ципеле и чарапе како би имао лакши приступ бројању до двадесет, шансе су да не би био у стању да преброји сличне инциденте за које нико није кажњен.

То, опет, не значи да иза свега стоје мистериозне стране силе. Значи нешто друго, далеко депримантније.

Ја сам поборник школе мишљења да су људи који иза сваког догађаја виде напоре некаквих светских уротника неозбиљни саговорници чак и за неозбиљне форуме попут овог.

То сам рекао још пре пар страна, тако да је овим круг затворен.

Patriote kažu da su ga ubili Englezi ili Nemci, sasvim svejedno. Bitno je da niko od poštenih srpskih političara iz tog vremena nema udela u tome.

Ma da bre, u pravu si.

Srpski političari su u stvari proterali Srbe sa Kosova.

Onih 30 godina divljanja pokajinskih vlasti kada desetine hiljada prijava koje su Srbi podneli protiv Albanaca nikada nije istraženo i procesuirano ko šiša.

Pobedonoscev je pripadnik skole misljenja koja tvrdi da se vazni istorijski dogadjaji pokrecu tako sto Kurtesi upuca Blagoju jer je ovaj hteo da mu naplati pijacarinu.

Далеко је вероватније да су британске службе контактирале одређене шиптарске организације и са њиме договориле ствар.

Далеко је вероватније да су британске службе контактирале...

Не вреди, то је болест. Један индукује лудило код другог, и на крају се стигне до стања у ком замислити значи доказати.

Ја сам поборник школе мишљења да су људи који иза сваког догађаја виде напоре некаквих светских уротника неозбиљни саговорници чак и за неозбиљне форуме попут овог.

Kad neko posle recimo Vikiliksa ovako trabunja to se zove psihološki mehanizam potiskivanja.

Mehanizmi-2_ocp_w380_h300.jpg

То сам рекао још пре пар страна, тако да је овим круг затворен.

Tačno, kujna, pijaca, usisavanje. Krug je zatvoren.

Не вреди, то је болест. Један индукује лудило код другог, и на крају се стигне до стања у ком замислити значи доказати.

Једино ако имаш директан контакт са онима који су учествовали у догађајима од пре 17 година. Остало су само нагађања, и твоја и других корисника форума.

Разлика је само у томе што једни вичу САС, САС, а други ОЗНА, ОЗНА...

Далеко је вероватније да су британске службе контактирале одређене шиптарске организације и са њиме договориле ствар.

Uz to prethodno obezbedili naoruzanje i ostalu vojnu opremu za OVK, organizovali im kampove za obuku, napravili im citavu vojnu organizaciju, a posle zlocina izvrsioce sklonili na bezbedno mesto, toliko bezbedno da do danas nisu pronadjeni. Samo toliko.

Inace, ko se makar malo informisao o obavestajnim sluzbama, zna da su one u manjim zemljama samo ispostave sluzbi vecih i jacih zemalja. Isto kao sto su i krupni organizovani kriminal i znacajnije teroristicke organizacije produzena ruka obavestajnih sluzbi. Ostali neka veruju da je OZNA/UDBA cuvala Tita zato sto je u njemu videla Isusa koji je ponovo sisao na zemlju a da je Zemunski klan toliko dugo nesmetano delovao jer mu prosto drzava nije mogla nista.

Poslednja izmena:
Patriote kažu da su ga ubili Englezi ili Nemci, sasvim svejedno. Bitno je da niko od poštenih srpskih političara iz tog vremena nema udela u tome.
E. a oni izdajnici kazu da su nalogodavci bili Rusi:D
Smejemo se i sprdamo, ali to je nasa najveca tragedija. Ne zato sto je on ubijen nego zato sto nikoga ne zanima ko je nalogodavac
za to ubistvo.

- - - - - - - - - -

Ma da bre, u pravu si.

Srpski političari su u stvari proterali Srbe sa Kosova.

Onih 30 godina divljanja pokajinskih vlasti kada desetine hiljada prijava koje su Srbi podneli protiv Albanaca nikada nije istraženo i procesuirano ko šiša.
A jel bilo mozda prijava Albanaca, ili su oni jos od Balkanskih ratova ljudi trece klase?

Meni čudno da se ti spuštaš na ovaj nivo diskusije i to s kim ? Zaludnom, dokonom domaćicom iz neke zaječarske pripiydine i ubogim šumadijskim seljačetom koji ne znaju šta će od sebe i dosade u malim im neispunjenim životićima?

Ti, gazdarica , ono svecka žena , istaknuti član neke žute partije koja si drmala i možda još uvek drmaš ovim portalom i ako već optužuješ srpske političare da su pobili tu nesrećnu dečicu , gde su tvoji pošteni politikanti da to, taj nemerljivi zločin procesuiraju i osude , a drmaju ovom zemljom 15 punih godina ?

Nisu imali vremena od lapanja , krađe i mafijašenja , pošteni siroti ?

Ko se uopšte usuđuje da se sprda jednim ovakvim zločinom ma i nemao svoju decu i ne razmišljao da je karma zayebana igračica i dok si rekao op , tragedija na tvom pragu?

cccc, krava i prosuto mleko ...jednim potezom.

- - - - - - - - - -

Inače su sve te službe majke Tereze i gde bi se njima desilo da žrtvuju ne samo grupu nevine dečice već i čitave grupe naroda da bi ostvarili svoje bolesne ciljeve .

I onda takvi napadaju AV-a što navodi vodenicu na drugu stranu zarad gazdinog naređenja , a kako se razlikujete od njega i po čemu ?

On to radi za debele novce, strane račune i moć...da, da, ogromnu moć koju su mu dali , a vi, siroti mali hrčki ?

Za šta i čije babe zdravlje vi to ovde radite i sprdate se jednom ovakvom tragedijom?

Uz to prethodno obezbedili naoruzanje i ostalu vojnu opremu za OVK, organizovali im kampove za obuku, napravili im citavu vojnu organizaciju, a posle zlocina izvrsioce sklonili na bezbedno mesto, toliko bezbedno da do danas nisu pronadjeni. Samo toliko.

Тврдити да су САС-овци били директно умешани у убиство је бесмислено, али је сасвим могуће да су британске службе учествовале у стварању ОВК.

Тврдити да су САС-овци били директно умешани у убиство је бесмислено, али је сасвим могуће да су британске службе учествовале у стварању ОВК.

U stvaranju OVK ucestvovale su sve sluzbe, ali to nije ovde tema.

Ma videste li vi kakav haos prave srpski tajni agenti po Holivudu?

Vrbuju, kradu podatke, tetoviraju se. Ali normalno, NACIS to reše u korist američkog naroda tako što objasne auditorijumu da su Srbi pobili Srbe.

I posle ovaj pobed-nešto priča da mi tripujemo. Ali to ne čudi ako se ima na umu da su tamo zadojeni ovakvim serisjkim programom. :lol:

- - - - - - - - - -

A jel bilo mozda prijava Albanaca, ili su oni jos od Balkanskih ratova ljudi trece klase?

Da, puna je Grocka i Kaluđerica slučajeva rešenih u korist pritužbi Albanaca.

Inace, ko se makar malo informisao o obavestajnim sluzbama, zna da su one u manjim zemljama samo ispostave sluzbi vecih i jacih zemalja. Isto kao sto su i krupni organizovani kriminal i znacajnije teroristicke organizacije produzena ruka obavestajnih sluzbi. Ostali neka veruju da je OZNA/UDBA cuvala Tita zato sto je u njemu videla Isusa koji je ponovo sisao na zemlju a da je Zemunski klan toliko dugo nesmetano delovao jer mu prosto drzava nije mogla nista.

Koliko je ovo tacno, govori i podatak da je sef srpskog DB-a, J.Stanisic bio saradnik americke obavestajne sluzbe, koja ce ga kasnije braniti tim argumentom pred haskim sudom, i uspeti da oslobodi iz tribunala kao nevinog coveka.

Ma videste li vi kakav haos prave srpski tajni agenti po Holivudu?
Normalno je da Holivud crpi inspiraciju iz dešavanja u svetu.

U periodu kada su ruski komunisti pravili probleme, snimljen je Roki 4.

Ako kasnije Milošević sprovodi etničko čišćenje, onda Holivud dobija novu inspiraciju za loše momke.

Ukoliko ne želite da budete zlikovci na celuloidnoj traci, onda nemojte birati zlikovačke vlade u stvarnom životu.

Meni čudno da se ti spuštaš na ovaj nivo diskusije i to s kim ? Zaludnom, dokonom domaćicom iz neke zaječarske pripiydine i ubogim šumadijskim seljačetom koji ne znaju šta će od sebe i dosade u malim im neispunjenim životićima?

Ti, gazdarica , ono svecka žena , istaknuti član neke žute partije koja si drmala i možda još uvek drmaš ovim portalom i ako već optužuješ srpske političare da su pobili tu nesrećnu dečicu , gde su tvoji pošteni politikanti da to, taj nemerljivi zločin procesuiraju i osude , a drmaju ovom zemljom 15 punih godina ?

Nisu imali vremena od lapanja , krađe i mafijašenja , pošteni siroti ?

Ko se uopšte usuđuje da se sprda jednim ovakvim zločinom ma i nemao svoju decu i ne razmišljao da je karma zayebana igračica i dok si rekao op , tragedija na tvom pragu?

cccc, krava i prosuto mleko ...jednim potezom.

- - - - - - - - - -

Inače su sve te službe majke Tereze i gde bi se njima desilo da žrtvuju ne samo grupu nevine dečice već i čitave grupe naroda da bi ostvarili svoje bolesne ciljeve .

I onda takvi napadaju AV-a što navodi vodenicu na drugu stranu zarad gazdinog naređenja , a kako se razlikujete od njega i po čemu ?

On to radi za debele novce, strane račune i moć...da, da, ogromnu moć koju su mu dali , a vi, siroti mali hrčki ?

Za šta i čije babe zdravlje vi to ovde radite i sprdate se jednom ovakvom tragedijom?

Da je tragedija jeste, jedino je to istina, sve ostalo nije. Nema potrebe da me nazivaš žutom gazdaricom i sveCkom ženom koja drma ovim portalom (veliko dostignuće pisati ili drmati na Krsti, nego me oborio neki grip, sedim dokona kod kuće, pa malo piskaram, to je jedini razlog što me ima malo više ovih dana).

Znaš šta ja mislim o nama Srbima? Da smo toliko nesamokritični i jadni u toj svojoj nesamokriciti da zaslužujemo da nas ljudi žale. Nama nema pomoći. Mi se međusobno ubijamo, mrzimo međusobno zbog stranačkih boja, dela grada u kome živimo, Bus plusa i zbog milion drugih stvari koje civilizovan svet ne poznaje kao problem.Ubijamo svoje premijere, policijske generale, novinare, sami ubijamo sopstvenu decu tako što ih učimo mržnji, a onda uvek i uvek upiremo prstom u strane službe, Vatikan, Soroša i još poneke, ne mogu svih ni da se setim.

Nisu oni krivi za našu tragediju. Mi smo krivi. Bili smo krivi kad smo dozvolili da nas uvuku u sva ta sranja, krivi smo i danas kad deca tv magnata ubijaju drugu decu i prođu nekažnjeno. To ti je slika i prilika Srbije. Ovde ljudski život vredi koliko i kilo jabuka na pijaci, možda i manje. Ovde će da te hapse zbog 20 grama marihuane, zato što si bednik i nemaš žutu banku, ali neće zbog ubistva ako si blizak politici i tajnim službama. Pucaju na Beka, a onda izađu s objašnjenjem da su to uradili neki amateri. Zašto? Niko nema pojma, ali su sigurni da su amateri. Je l' tebi to zvuči normalno?

Nije bitno da li je u pitanju Beko, Mišković, Đinđić, ili bilo ko drugi poznat ili nepoznat, bitno je da niko neće da se bavi time, a neće zato što bi isplivalo toliko blata, da bismo se svi podavili u njemu. Poubijali bi se međusobno i zato zaverenički ćute. Ili okrive osvedočene srpske neprijatelje MI6 i ostale.

Kad čitam ovakve stvari, ja shvatim da nama uopšte nisu potrebni neprijatelji. Mi to uvek sami rešimo.

Da je tragedija jeste, jedino je to istina, sve ostalo nije. Nema potrebe da me nazivaš žutom gazdaricom i sveCkom ženom koja drma ovim portalom (veliko dostignuće pisati ili drmati na Krsti, nego me oborio neki grip, sedim dokona kod kuće, pa malo piskaram, to je jedini razlog što me ima malo više ovih dana).

Znaš šta ja mislim o nama Srbima? Da smo toliko nesamokritični i jadni u toj svojoj nesamokriciti da zaslužujemo da nas ljudi žale. Nama nema pomoći. Mi se međusobno ubijamo, mrzimo međusobno zbog stranačkih boja, dela grada u kome živimo, Bus plusa i zbog milion drugih stvari koje civilizovan svet ne poznaje kao problem.Ubijamo svoje premijere, policijske generale, novinare, sami ubijamo sopstvenu decu tako što ih učimo mržnji, a onda uvek i uvek upiremo prstom u strane službe, Vatikan, Soroša i još poneke, ne mogu svih ni da se setim.

Nisu oni krivi za našu tragediju. Mi smo krivi. Bili smo krivi kad smo dozvolili da nas uvuku u sva ta sranja, krivi smo i danas kad deca tv magnata ubijaju drugu decu i prođu nekažnjeno. To ti je slika i prilika Srbije. Ovde ljudski život vredi koliko i kilo jabuka na pijaci, možda i manje. Ovde će da te hapse zbog 20 grama marihuane, zato što si bednik i nemaš žutu banku, ali neće zbog ubistva ako si blizak politici i tajnim službama. Pucaju na Beka, a onda izađu s objašnjenjem da su to uradili neki amateri. Zašto? Niko nema pojma, ali su sigurni da su amateri. Je l' tebi to zvuči normalno?

Nije bitno da li je u pitanju Beko, Mišković, Đinđić, ili bilo ko drugi poznat ili nepoznat, bitno je da niko neće da se bavi time, a neće zato što bi isplivalo toliko blata, da bismo se svi podavili u njemu. Poubijali bi se međusobno i zato zaverenički ćute. Ili okrive osvedočene srpske neprijatelje MI6 i ostale.

Kad čitam ovakve stvari, ja shvatim da nama uopšte nisu potrebni neprijatelji. Mi to uvek sami rešimo.

Ne sporim ja ništa od svega toga što si napisala ali mi je prestrašno izvrgavati ruglu ovakvu jednu tragediju jer ubistvo dece zarad bolesnih ciljeva velikih jeste ogromna tragedija pa i da nisu naša deca u pitanju, a jesu tim više i boli.

I znamo za šta su sve sposobni i šta sve rade ti belosvetski zlikovci da bi ostvarili svoje zločinačke namere i ništa im nije sveto , ta i svoju decu ubijaju kad smatraju da treba i onda na jednu ovakvu vest ovde se ostrve najniži oblici ljudskog roda, dokoličari i zaludne domaćice kao da je u pitanju pseće leglo u nekom jarku , a ne nevina deca mučki pobijena.

Na skoro sve sam ovde navikla, svega sam se nagledala ali mrvicu ljudskog dostojanstva, mrvicu mere treba imati i negde stvarno staviti tačku pobogu.

Normalno je da Holivud crpi inspiraciju iz dešavanja u svetu.

Meni su pak pričali da ih inspiriše spidbolkrek i pedofilija.

U periodu kada su ruski komunisti pravili probleme, snimljen je Roki 4..

Valuev bi lako mentalno ometenom Rokiju obrisao svih 36 reči koje je znao jednim aperkatom.

Ako kasnije Milošević sprovodi etničko čišćenje, onda Holivud dobija novu inspiraciju za loše momke..

Pa da, zato je Srbija jedina multetnička država u regiJonu.

Ukoliko ne želite da budete zlikovci na celuloidnoj traci, onda nemojte birati zlikovačke vlade u stvarnom životu.

Ko kaže da nećemo? Mi srpski seksi negativci jedemo leoparda za doručak :)

article-2566426-1BC8AC7C00000578-339_634x475.jpg

Back