Ima li slicnost medju engleskom i nemackomm gramatikom, i koje su? A koje su razlike
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li slicnost medju engleskom i nemackomm gramatikom, i koje su? A koje su razlike
Hvala ti, trebao bi mi malo kompleksiniji odgovor d aga bas ne razumeju svi, i posto nekome hocu nesto da dokažem, ne bi trebala da stoji da je engleska laksa od nemacke, jer ja Englski ipak ne govorim u tim merama, pa je meni Nemacka laksa.
Signature: Boran
Pa ljudi kad pomisle na ucenje gramatike uglavnom misle na nastavke i morfologiju pa se zato moze uciniti da je nemacka gramatika laksa, ali cak i ako prihvatimo da je gramatika laksa, sto je pojednostavljivanje, ostaje nam daleko komplikovanija leksika jer kod upotrebe i znacenja reci u engleskom tek pocinje prava perverzija.![]()
Hvala vam ljudi: Uspeh da dokazem.....
Signature: Boran
Lepo kazu, promenom reci u recenici...
Kod nemacke slozenice, levi delovi reci modifikuju znacenje drugih npr, Regenscrhirm (kisobran). za razliku od srpskog gde se slozenice sa vecim brojem reci pisu odvojeno(stoga i nemamo utisak da su one slozenice) u nemackom se one pisu sastavljeno. npr hundehutte (kucica za pse)
Наравно да има, оба су германска језика, но енглески је данас више романски него германски, што се види по њиховом етимолошком речнику.Ima li slicnost medju engleskom i nemackomm gramatikom, i koje su? A koje su razlike