Енглеска ангажовала хрватске усташе из Боливије за збацивање и убиство Ева Моралеса

evo ti imena: lojola, ti jezuiti su toliki gadovi da je mene boleo stomak dok sam citao lojolu.
jezuiti ce mi tek platiti za sva zla koja su ucinili, posebno lojolini sledbenici.... UF!
p.s. ovde moram da drzim stranu zilotu, mada mislim da nema pojma, ali jezuiti, isusovci su mi na samom vrhu crne liste... cak me ni usstastvo ne zanima koliko isusovci, pogana sekta! ... nemoj da mi trazis da ti citiram gada nad gadovima lojolu!
i oni su samo Rotschildova filijala.........kao i Islamska drzava, dzihad, jehovini svedoci, mormoni, mun-sekta.......................
Lucifer Rotschild je iznad svih zala koje je on posejao po svetu.

Тихи

bre ne daj se, ovo su ti potomci onih koji su pacovskim kanalima zahvaljuci vatikanu pobegli za argentinu, a vidimo i boliviju

izguglao sam ja tamo argentinu, da vidim da mi prodaju neki originalni SRBOSEK...USTASIJAD
PLATIO BIH $3000-5000 za originalni srbosjek iz 2. svetskog rata!

javiti na sifru: antikvar-amerikanac! ko ima poznanstva sa ustaskom emigracijom u assunsionu, neka mi javi, cena nije finalna... dogovoricemo se.

za ti rekviziti najbolje da oma nazoves komandni ustasko-cetnicki centar u Vasingtonu.

Back