Energija, čakre i horoskop

Мени се дешава често да сањам снове који се после обистине буквално у детаље... онда кад тога постанем свесна испрепадам се :eek: често ми се дешава да предосетим нешто... има ли са тим везе мој Меркур који је у Стрелцу?

Мени се дешава често да сањам снове који се после обистине буквално у детаље... онда кад тога постанем свесна испрепадам се :eek: често ми се дешава да предосетим нешто... има ли са тим везе мој Меркур који је у Стрелцу?

To za snove se meni cesto desava - sanjam detalj od par minuta do mozda 0.5 sata iz relativno bliske buducnosti i dok se to desava ja se posle tresem ko luda od soka. A ono sto me buni jeste da jedan takav dogadjaj nije imao nikaku tezinu una javi za mene. Nije bitan dogadjaj uopste, ni pocemu, kao da je nekom greskom slika iz bliske buducnosti ( 1 mesec otprilike )dosla prerano do mene, a ova druga dva su me lepo obradovala ili su mi prijala bar, pa mi to dadje kao namerno poslata nada u momentima kad sam bila tuzna.

A ja sam Ribe u podznaku ( snovi ) Merkur na Asc u Ribama i imam Mesec Neptun ( snovi ) konj. na MC. Takodje u Strelcu. i Taj Mesec mi je u sekstilu sa Plutonom. Ja mislim da je to.

A tvoj je Merkur u Strelcu verujem da ima veze ali mora imati jos necega, moraju biti povezani Neptun ( snovi i podsvest uopste), XII kuca ili vl. XII ( XII -ta su isto snovi i podsvest ) sa Mesecom (Mesec takodje vlada podsvescu, pa dalje predstavlja nasu dusu, osecaje , predosecaje ) i ostale trancidentalne planete vode u te svetove dok spavamo ili na javi nekad donose poruke koje cujemo u glavi i posle saznamo za to nesto.

Back