Enan

Po meni Enan kada igra kao u 2007 us open(sto je njen najbolji tennis) niko je nemoze pobediti ni sestre kada igraju svoje najbolje nemogu joj nista!!!
Ona je verovatno najbolja teniserka ikada (zajedno sa Jelenom Jankovic:))

izvini ali kad kazes ovako nesto mora se zakljuciti da o tenisu malo znas i da ga gledas dve godine

a ovo sa jelenom vec postaje smesno

izvini ali kad kazes ovako nesto mora se zakljuciti da o tenisu malo znas i da ga gledas dve godine

a ovo sa jelenom vec postaje smesno

Sa jelenom sam se salio... :)
A tenis gledam od 2005 tako da ni tu nisi bio u pravu:)
Kad je Serena igrala svoj najbolji tennis 2002,2003 Henin ju je pobedila u na Roland garosu i na Charlestonu, dobro sljaka je serenina najgora podloga ali pobeda je pobeda. A u 2007 je Serenu izbacila sa 3 grand slama:super:

Znam da su Seestre jedne od najboljih ikada, ali svako ima pravo na svoje misljenje i po meni Enan je bolja... ti misli sta hoces

pa onda pogledaj dostignuca samo Graf,Evert i Navratilove pa ces videti koliko je enan iza njih

bila je na dobrom putu da postane velika (ne kao ove) ali je sama kriva sto te nece postici

Enan je mala, ali zato spretna i brza. Dobri udarci, kondicija...
I uspela je dosta dugo da zadrzi prvo mesto na WTA listi, sto nije bas lako.
Iako je time smetala Ani i Jeleni da se probiju na neko bolje mesto (1. ) ipak je zasluzila sve chestitke sa moje strane!!!

Ja je nikad nisam nesto posebno gotivio ali moram priznati da je uz sestre Vilijams obelezila prvu deceniju 21 veka.Steta sto je se povukla jer je celokupna WTA organizacija izgubila na igrackom kvalitetu!

Back