Enal-elektro doo Beograd i rad u Nemačkoj .

Idem sutra na testiranje, pa cu videti sta i kako, ako budem imao vremena sutra u toku dana napisacu sta je bilo od pitanja.
Posle citanja komentara sa ovog i jos jednog foruma nisam siguran da li cu da potpisem i ako prodjem testiranje ali razmislicu do sutra dok prodju testovi.
Jedini razlog zbog kog idem je zato sto je tastinoj koleginici zet otisao i primio prvu platu (nije hteo da kaze kolika je) kaze da mu tamo ostaje vise od 1000e mesecno plus plata u Srbiji koja mu leze na domaci racun a podize njegova keva.

Cabar ako si jos zainteresovan probacu sutra da ti odgovorim sto se tice pitanja ako si jos zainteresovan

Moj predlog da ti ne pisem sad sve pojedinacno, mozda ne bude sve isto, sve sto ti je potrebno da znas imas na youtube-u (test elektricara za odlazak u nemacku klip je postavio Elektricar1).
Tu imas sve sto ti je potrebno osim crtanja sema povezivanja prekidaca. Ja sam imao da spojim vodove za povezivanje 2naizmenicna i 2naizmenicna + unakrsni

Srecno

Veliki pozdrav ljudi , citam ovu zadnju poruku i morao sam napraviti nalog na forumu, Jugoslave Mezdinovicu ja vas u potpunosti razumem sto se stavili svoje puno ime i prezime i hvalite firmu Enal-Elektro , ali daj da pricamo malo realnije dugo godina sam radio u firmi i napustio sam je iz razloga sto nema gore firme u svakom smislu, sefovi se izdrkavaju na ljudima, smestaj poput bajernstrase i zihelstrase znate kakvi su ? Satnica za 5 godina jedva evro da skoci i o cemu mi pricamo ? Preporuka? Za sta preporuka? Za samovoljno izvrsavanje zatvorake kazne ? Ta firma je kao na robiji da ste br.1 slabo placaju br.2 izivljavaju se br.3 povredis se ne gledaju te uopste ides kuci br.4 smestaji pretezno haos br.5 sefovi gledaju samo koji ce vise ljude da **** TO JE REALNOST FIRME ONAJ KO MORA TU RADI

Sto se tice Enal Elektro firme u Nemackoj, ja u njoj radim vec 3 godine i mogu vam odgovoriti na mnoga pitanja. Verovatno mnoge zanima plata, plata je redovna i ne kasni ni dan. Dobija se smestaj sa osnovnim potrebnim stvarima i u jednom stanu moze biti max 6 ljudi. Ljudi koji su planirali da odu u nemacku i ocekuju bogatstvo istog trenutka kada kroce u nemacku i koji nisu radni i vredni mogu da zaborave na ovu firmu, jer je ovde jako cenjen rad i trud i samo tako mozete sebi povecati platu i polozaj. Vlasnici su korektni, imate njihovo sediste firme u beogradu, ali sam cuo od skoro su otvorili skole usavrsavanja za radnike bez prethodnog iskustva u kraljevu i loznici. Od mene sve pohvale, kao sto rekoh ne ocekujte lud zivot pun para bez truda i rada, potrebno je mnogo truda i ucenja da bi dostigli odlicne rezultate i svaki rezultat se nagradjuje
takodje moj kolega koji je uspeo da nauci nemacki je uspeo da dodje do pozicije sefa gradilista, sto svakako govori da cene trud i znanje pozz

RADIO SAM NA GRADILISTU U NEMACKOJ 2016,NE ZA HODZICA HVALA BOGU...ALI SAM LICNO BIO PRISUTAN KADA SE IZIVLJAVA NA RADNICIMA OMALOVAZAVA PONIZAVA IZDERAVA I PSUJE IM SRPSKU MAJKU!!! AKO IMALO IMATE OBRAZA I CASTI NEMOJTE SE PRIJAVLJIVATI U FIRMU ENAL ELEKTRO!!! ***** LI MU SVE TURSKO U NJEMU,MOJ SEF ME JE ZAUSTAVIO DA GA NE POGODIM CIGLOM...ODVRATAN COVEK!!! A SEFICI SU DRKADZIJE KOJE MU PUSE OBREZANU KITU I VIRE MU IZ BULJE ..ISTA GOVNA!!!

Back