crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Po meni, mnogo vise smeta emocionalna od telesne prevare. Cesto negde u dubini platonske ljubavi, tinja i malo erotske strasti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po meni, mnogo vise smeta emocionalna od telesne prevare. Cesto negde u dubini platonske ljubavi, tinja i malo erotske strasti.
a jednog konkretno?a ne smeta mi ako platonski voli sve mooškarce..
Da...zrtvovala bih svoju licnu srecu za ljude koje volim i to bez trunke razmisljanja!
Pa nema stosa..Ja ljubav ne doziram.Nije mi se desilo da volim dvojicu istovremeno,ali znajuci sebe kazem,da u slucaju da se sad zaljubim u nekoga ne bih napustila muza zbog tog nekog.Prosto.Volis nekog ali nekog drugog volis vise. I onda ostajes sa tim prvim, kog ne volis toliko kao drugog, zato sto ga volis? Zrtvujes svoju srecu sa nekim koga volis, zbog nekog koga volis manje?
U cemu je stos?
Ono sto tvrdim i znam sigurno,prevarila ne bih nikada ali nikada....pa ni u smislu vracam ...
I da ljubavi vise nema,i da zavolim nekog drugog....time bi osramotila svoju djecu,sebe....tako ja vidim,osjecam....
Tema nece biti zanimljiva kao ona o rasturacicama brakova i slicnim "uljezima" ali je na neki nacin slicna i jako me zanima misljenje svih koji su u braku ili vezi i onih koji imaju bilo kakvo iskustvo sa neverom ovakve vrste.
Da li su vam po tezini podjednake emocionalna preljuba ( bez bilo kakvog fizickog kontakta) i avantura za jednu noc( bez i najmanje emocija)? Da li vasa ( ili partnerova) velika platonska ljubav prema nekome moze ugroziti vas brak? Da li verujete da je ljubav bez ikakvog fizickog kontakta podjednako jaka kao i ona sasvim intimna?Ili cak i jaca? Da li bi partneru ili sebi lakse oprostili da vas prevari onako za jednu noc i zaboravi vec sutradan na to ili bi lakse oprostili te platonske ljubavi jer eto ne verujete da covek moze uopste voleti a da nekoga ne upozna sasvim intimno?