divlja-u-srcu:Djenka, OBOZAVAM TE! :wink:
Obožavam i ja tebe.
Ergo: mi smo obožavani.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlja-u-srcu:Djenka, OBOZAVAM TE! :wink:

Đenka:Takođe preporučujem i "Kako vaspitanjem dobiti dete sa visokim EQ" Lorensa E. Šapira.
Ako vidimo, onda na poso!Samokritika, kajanje, posrtanje, ustajanje, svesna borba, napredak, prijatelji, draga osoba, harmonichnost... Treba se boriti protiv samozhivog skota u sebi, moje je lichno mishljenje i biti sluga Ljubavi jer Medeja kazhe:dizhem-iz-mrtvih:jer Medeja kazhe:
Ne za mrzhnju, vetj za ljubav ja sam rodjena!
djidjo:''Duboko je, široko je, teško sagledivo i još teže
predvidivo, obavijeno velom tajni i misterijama more
emocija. Šta su, od čega su, kojim se zakonima
povinuju? Bezbroj ovih i drugih pitanja čine lavirint
koji se pred tragaoca postavi. Iskustvo govori da su
genijalne stvari jednostavne? Jesu li to i emocije?''

ops:imaš ulaznicu viška?zainteresovana:Vi se ovde bas ludo zabavljate. Haj'mo svi na Olimp!
ops:
moj idol je Forest Gump.zainteresovana:Nemam ulaznicu ni za sebe, djidjo. Bice valjda jos neka kod tapkarosa. :wink:
Cini mi se da smo mi ovde, u ovom okruzenju gde zivimo, prosto bili prinudjeni da blokiramo svoj EQ u prethodnom periodu. Ili bar da ga suzimo na uzi krug ljudi do kojih nam je stvarno stalo. Toliko je bilo negativnih emocija sa svih strana da je jednostavno proradio zdrav princip samozastite, ili cak i samoodbrane.
divlja-u-srcu:Prvo bih volela da cujem da li ste citali istoimenu knjigu Danijela Golemana, ako niste, da li znate za postojanje iste i koliko ona utice na nase zivote?![]()
ooo:divlja-u-srcu:Prvo bih volela da cujem da li ste citali istoimenu knjigu Danijela Golemana, ako niste, da li znate za postojanje iste i koliko ona utice na nase zivote?![]()
Drago mi se sto cujem da te je ta knjiga nasla.

Hvala na aktiviranju i na komentaru koji ste mi dali, na mojoj temi.Kelis:Aktiviram...