Emo

Anarhist:
Ma ja bwe nw znam sta je to. Ovo sam napisao za one koje ne mrzi da se smaraju sa citanjem.
Mene mrzi. A ja malte ne i ne znam sta je to.
ANarhist, sve je mrzelo da procitaju izgleda... :lol: :lol: Ali mozda ce se naci neko... Mozda matematicara bude zanimalo... 8-) kiss

ljudi, emo je melodicni hc sa placljivim i rezecim vokalima na smenu... (za one koje mrzi da citaju :))
poreklo mu je u hc-u
da li je neko slusao hrvatski bend analena? oni su emo u originalu
da li ste imali prilike nesto takvo da cujete? to su uglavnom andergraund bendovi... ja ne bih ove nove mtv bendove nazvala emo...u hrvatskoj i sloveniji ima dosta takvih nepoznatih emo bendova...
entreat npr, slovenacki emo bend koji je sad vec krenuo u metal pravcu...
slazem se za ignite i boy sets fire...
tibia jeste neki emo, mada ponekad malo vise vuku na metal nego na hc

ne mrzelo :)
ma ja sam ti stalno po takvim koncertima... iako volim metal, nikako da me zaobidju emo bendovi :D

e da, ako nekoga bas zanima, fugazi je bas sam pocetak tog emo pokreta, raspitah se kod nekih mojih drugara-strucnjaka, tj kazu da je taj bend najzasluzniji za popularizaciju takve muzike, ali opet u andergraundu...

Milica BG:
ne mrzelo :)
ma ja sam ti stalno po takvim koncertima... iako volim metal, nikako da me zaobidju emo bendovi :D

e da, ako nekoga bas zanima, fugazi je bas sam pocetak tog emo pokreta, raspitah se kod nekih mojih drugara-strucnjaka, tj kazu da je taj bend najzasluzniji za popularizaciju takve muzike, ali opet u andergraundu...

Hvala na informacijama. :D :D :D

Back