Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej BRE, nema ovde smeha ovde su Emo momci !!!! samo plakanje i moze malo srece,ali da se posle ipak zavrsi tuzno!!
Dobro..Placem..Upravo brisem nos tvojom kosom![]()
e ne pominji mi kosu, pocecu ozbiljno da placem...jer je nije ostalo bas mnogo....od grive ostalo jos 15ak cm...kad sam se sisao budala ... (mislim da ovo pominjem svaka dva dana)
e idiote!
sto si se sisao
zato sto sam otisao da skratim krajeve i frizer ono kao, sjebana ti je kosa decko,nece jos dugo izdrzati....i ja rek'o seci kolko mora....samo me je zajebo sto mi je jos i stanjio,sad je onako bas emo....
Aaaahahaha..Izvini..A jel t ravna?Kakva je?![]()
ma jok i sad je krecava,samo sto sam pe imao jako gustu kosu...i onako kad je kraca bas je bila kako bih rekao velika...a sad je onako krecava ali tek kad je operem posle bude nekako cudna....ali nije ravna....
Pa dobro...Jel ti lepo stoji?Ako ti je lepo, nema razloga da se nerviras![]()
pa fenseri je obozavaju,tacnije svi mi kazu da sam pre izgledao kao zver,a sad kao fin decko....ali ja sam mnogo vise voleo onako....jos je meni non stop isla preko face....a ne volim ni da je vezem....jedino sto je sad dobro je sto normalno mogu da jedem...pre sam jednom rukom dizao kosu a drugom jeo....
pa da, nadacu se....planirao sam da poraste sutra...pa se sad nadam....