Emisije sa Happy TV

Ne znači.
Već znači da su sve teme dozvoljene, osim ako se ne otvaraju sa ciljem da se promoviše određena televizija radi nje same.
I otvaraju teme koje, svesne ste, malo će ko da gleda, i malo ko za njih čuje.

Kriterijum je jasan, ovde nije mesto za reklamu, već za priče o emisijama.
Objasnila sam, neću ponavljati.

Mislim da nisi u pravu. Postoji kazna za reklamiranje ako se dokaze reklama, ali nikako deskriminacija pojedinih televizija. Ja licno gledam Cirilicu na Hepiju. Necu da se nastavljam dalje da ne ispadne da reklamiram Hepi, ti si moderator, tvoja je poslednja.

Ja redovno komentarisem i pratim sve sto se tice happy tv jer dosta gledam ovu televiziju i slazem se da bi "cirilica" trebala da bude kao zasebna tema na forumu!Jel neko gledao Goli zivot sa Nesom manijakom?Maric stvarno zna da napravi odlicnu emisiju,steta sto happy ne poradi vise na promociji njegovih emisija,bile bi jos gledanije!

Мислим да је набоља емисија Ћирилица, Марић даје шмек свакој емисији, па чак и кад су сморови од политичара у емисији.

Sinoc je na happy isla emisija "goli zivot"u kojoj je gost bio Zoran Stankovic,aktuelni ministar zdravlja i kandidat za predsednika URS.najpre sam mislio kako cu da se smorim i razmisljao da li da gledam,ali sam se veoma prijatno iznenedio kako je tekao razgovor....emisija je bila odlicna(kao i uvek).Maric zna svoj posao,definitivno.

Nedavno sam na happy video promo za novi show,mislim da se zove "letnjikovac"ili tako nesto....jel znate sta je u pitanju?Mozda nesto poput maldiva?Mislim da i oni sami neznaju sta rade,najavljivali su reality "orijent"pa vidim nista o njemu...

Back