Emisije sa Happy TV

darko86

Zainteresovan član
Poruka
384
Vec neko vreme na happy tv ide promo najava za novu emisiju pod nazivom"ljubavni signali".Predpostavljam da je u pitanju vec vidjen format na nasim televizijama gde muskarac ili zena bira buduceg partnera medju prijavljenim kandidatima.Nesto slicno emitovano je na trecam kanalu rts-a,a koliko ce "ljubavni signali"biti uspesni i gledani ostaje nam da vidimo kad aemisija pocne sa redovnim emitovanjem na srecnoj televiziji.

Interaktivna emisija koja se bavi sociološkim fenomenima, problemima i svim onim pitanjima o kojima možda i nismo mnogo razmišljali, a čine deo našeg okruženja. Zajedno sa publikom i eminentnim stručnjacima, otkrivamo i određujemo gde je Granica. Utorak 20:30

Poslednja izmena:
Pogledajte emisiju u kojoj će poznate ličnosti otkrivati koliki su njihovi boemski koraci? Čemu su ih naučile bivše ljubavi? Kakvu trpezu vole i koliko je važno da je žena vešta sa varjačom i oklagijom? Majda Banjanović otkriva tajne javnih ličnosti u autentičnom ambijentu restorana ,,Tri šešira", koje je jedno od najstarijih mesta za okupljanje u Skadarliji. Svake subote u 15:15

Ćirilica kao politički tok šou postoji već dugo i karakteristična je po otkrivanju svačega što nismo znali, nismo bili toga svesni ili jednostavno nismo na to obratili pažnju. Goli život, emisija novijeg datuma koja se ekskluzivno emituje na našoj televiziji, prikazuje ekskluzivne ispovesti ljudi za koje ni ne znamo koliki uticaj imaju.
Svakog ponedeljka u 20:30

Zasto ste sve teme prebacili u ovu jednu? Mozda ja hocu da komentarišem Marićeve emisije a neću Naslovnu stranu! Kako druge televizije imaju odvojene teme? Zamislite sad da na temi Sulejman veličanstveni komentarišem Survivor. Ovo je mešanje baba i žaba.

Nema smisla da svaka emisija sa Happy tv ima svoju temu.
Niti svaka emisija bilo kog drugog kanala.
Nismo ovde da bismo reklamirali Happy, što kokica radi.
Ako bude više zainteresovanih za Marićevu emisiju, može se pokrenuti tema.

Tako sam i većinu tema rts-a spojila u jednu.
Nema smisla, niti potrebe da o svakom zasebnom slučaju rts-a otvaramo temu.
Postoji jedna, i tamo se priča o tome.

Nećemo otvoriti teme da bi tri posta bila, i da bi se nešto reklamiralo.
Dakle, nemam ništa protiv da se tema o Maričevoj emisiji pokrene, ako bude gledalaca.
Ne samo o toj, nego i o drugim gledanim.

Mozda je taj ili ta kokica veliki fan! Koliko vidim komentariše i na ostalim temama isto tako, ne verujem da reklamira al dobro. Ja sam iskreno razočarana jer zamislite ja pričam o Marićevim emisijama, ispod mene komentar za kviz, ispod njega komentariše seriju. To je suludo.

U tom slučaju, otvori temu. Verujem da će Marićeva biti gledanija od recimo nekih drugih emisija.
Razlika , Lilu, između serija, i između emisija jeste što su neke emisije ostaju vrlo malo gledane, talože se kao teme, i imaju vrlo malo postova.
Serije su sve veoma gledanje, i o njima će uvek neko pisati.
Poređenje posećenosti tema sa emisijama i sa serijama je poređenje neuporedivnog.

Takođe, postoje neke stvari sa Happy-ja kao zasebne teme, kao i emisije sa drugih televizija.

Obe su televizije sa nacionalnom frekvencijom. Prva ima mnogo vece rejtinge i zato su teme posecenije, ali to ne znaci da ne treba dati sansu Happy tv ili Avali... Moraju postojati isti kriterijumi za sve televizije, Narocito ako su nacionalne. Da li to znaci da ne smemo da pomislimo da otvorimo temu o nekoj emisiji sa bilo koje lokalne televizije?

Back