Emisija "Šopingholičarke"

Da ne citiram sad korisnika, ali ja ne mislim bas da je ova emisija glupa, samo glupo osmisljena.

Copy/paste "What not to wear" ideja.

Bolje da devojke gledaju ovo nego Jednostavan zivot i ostale rijaliti sou programe koje nam serviraju ovih nasih nekoliko televizija.

Ja sam gledala ovu epizodu emisije: http://www.story.rs/koktel/tv/19285...ksandra-bursac-u-emisiji-sopingholicarke.html

Ne mislim da su devojke inspirativnih modnih shvatanja.

Gledah ovu poslednju emisiju,malo pred kraj...500 eura potrošiše za neke kineske krpe...:) Ne znam da li nisu imale izbor butika u kojim mogu kupiti haljine ili jednostavno ne znaju da izaberu...
Crvena haljina koju je prva djevojka izabrala je bila veoma lošeg kroja i od lošeg materijala,a samim tim ne bi nikome dobro stajala...A druga djevojka je kupila skroz male sandale iz kojih su virili prsti...Nije mi jasno da ljudi ne znaju izabrati,čak i kad im neko da pare...

Ni kod Kineza ne videh toliko kopija na jednom mestu nego u epizodi od sinoc. Sve prsti od Vitona, Gucija i neukusa! Pored njihovih kombinacija i devojaka koje ne da nemaju stila, nego su meni potpuni modni zlocini, ozbiljno razmisljam da se prijavim.:cool:

Ni kod Kineza ne videh toliko kopija na jednom mestu nego u epizodi od sinoc. Sve prsti od Vitona, Gucija i neukusa! Pored njihovih kombinacija i devojaka koje ne da nemaju stila, nego su meni potpuni modni zlocini, ozbiljno razmisljam da se prijavim.:cool:
jao jeste,ove dve sinoc su stvarno totalno bez stila
ocekivala sam da ziri bude ostriji prema njima,ali nisu bili
al svidelo mi se,iako mi stoja nije omiljena sto ima svoj stav,ne kopira sta kazu strucniji od nje,vec stoji iza svog misljenja

Emisija je koncipirana tako da dve devojke (žene) koje se prijave na raspolaganju imaju pedeset hiljada dinara koje će potrošiti u kupovini. Ono što treba da kupe jesu odvene kombinacije za dva događaja koja odrede članovi žirija ili režija.

Devojke se najpre predstave, definišu svoje poimanje mode, trenda, svoj modni ukus, njihovi bližnji ih takođe predstave. Saznajemo šta koja od njih voli da nosi, zavirimo u njihove ormane, vidimo na njima njihove ključne tri odevne kombinacije.
Šminkeri i frizeri su takođe deo ovog tima, stoga devojke dobijaju savete kako da što bolje izraze svoju lepotu, ili prikriju nedostatke.

Tročlani žiri je takođe deo emisije i on komentariše stil devojke, stav, odevne kombinacije... I ostalo.
Devojke će biti prisutne i u studiju, gde će doneti i neke odevne predmete, pa žiri vrši odabir onoga što treba da se baci ili ostane.

Žiri ocenjuje stil i kombinacije devojaka. One sede, slušaju, i same odlučuju hoće li nešto ubuduće primeniti, promeniti, ili nastaviti po svome.
Devojka koja pobedi, dobija vaučer za kupovinu.

Jeste gledali?
Kako vam se čini?
Nadasve bolesna emisija, gde Sneki android kritikuje mlade retardirane devojke i debeli zadrigli i neugledni gospodin čije ime ne želim ni da pomenem + gost koji se menja iz emisije u emisiju...
I uglavnom im saopšte da su „freak of the week“

Hehehe sneki android :hahaha::klap: meni ona uopste nije lepa,ni zenstvena...cela mi je daskasta :per:
pa nije dosla snezana u emisliju da isijava svoju lepotu ni zenstvenst.nije poenta u tome.
poenta emisije je reklamnog karaktera.par prodavnica se izreklamira i zato devojke dobiju 50000 din na gomili da obnove garderobu.
u danasnje vreme u nasoj zemlji to je premija.
za uzvrat dobiju par saveta da li je nesto lepo ili ne,sta se s cim slaze...
ja uzivam gledajuci emisiju

da li ste gledali sinoc emisiju,kada im je zadatak bio da se obuku kao da idu na glasanje?siznula sam kada sam videla da je pobedila devojka koja na glasanje ide u malom sorcicu,vrtoglavim stiklama i dugackim peruskama zadenutim u usi
da imam adresu pisala bih joj i rekla sta mislim

Poslednja izmena:

Back