Emirates airlines

prvi put koristim neki forum tako da ne zamerajte ako nesto izbrljavim :D
kao prvo pozdrav i zahvaljujem se svima koji ste dokazali da "use i u svoje kljuse" nije svaciji zivotni moto.
dosta sam procitao, saznao i veoma se zainteresovao za ovu temu samo nisam uspeo da vidim gde se objavljuje konkurs i na koji nacin se prijavljuje!

I da li 212 cm treba da se dohvati sa obe ruke istovremeno, ili je dovoljno i sa jednom rukom? Molim Vas neka mi neko odgovori na ovo pitanje.Trabala bih 25. 06. da idem na Open Day u Sarajevo, pa mi treba ova informacija. Sa obe ruke nema sanse da ja to dohvatim, pa u tom slucaju ne bih ni isla...

Merenje visine je realno , tj bosa naravno
I moras sa obe ruke da dohvatis visinu 212 ,bosa kad se protegnes na prste a ne naskakanjem :)
Selekcija se vrsi i u visini tako da ako si niska ,dzaba bacas pare i gubis vreme :(
Sorry

Poslednja izmena:
Predstavljena sam zbog testa kako cu pisati na enleskom sobzirom da dug period nisam pisala jos od srednje skole.Da li neko zna da li cemo osim razgovora ako ga prodjemo pisati nesto ili vec ako se secam da sam procitala da nam u zadatu temu pitaju nesto o tome ili pisemo svako za sebe. hajde pomagajte!Ja sam brbljiva panicarka

Hajde da budem prvi koji će podeliti utiske od juče....
Prošao sam na finalni intervju koji ću imati u Petak. Od 65 ljudi koji su došli juče prošlo je nas 16. Sve je bilo zaista previše lako da bi bilo istinito. Jedino bi test Engleskog mogao biti problem za one koji ga ne znaju najbolje. Na dva grupna razgovora gotovo da nisam progovorio ni reč. Pustio sam grabljivice i "timske igrače" da se sami izblamiraju a i ono što sam rekao bilo je kratko, jasno i tečno i to uglavnom sam odgovarao na pitanja devojaka iz Emiratesa. Nije toliko poenta šta ste rekli, več da se vidi da imate stav i da je to rečeno bez zamuckivanja i lomljenja prstiju. Šta će biti dalje ne mogu ni da pretpostavim. Engleski mi je prilično solidan, rekao bih da ću intervju odraditi bez problema a opet sa njima se nikada ne zna, to i sami znate.
Najbitnije!!!! Ovo mi je bio ko zna koji put da dolazim na open day. Prvi put sam prošao predaju CV-a, nijednom me bukvalno nisu ni pogledali, ni ovaj put me devojka apsolutno ništa nije pitala i eto imao sam sreće.
Ne odustajte, jer ni ja sigurno neću ma šta bilo na finalnom razgovoru!
Srećno!

Pozdrav svima, detaljno sam procitala temu, i jako ljubazno od vas sto ste podelili iskustva sa ostalima. Zainteresovana sam za ovaj posao pa vas pitam da li je neko u skorije vreme bio na OD u 2012,i u januaru 2013? da li mozda postoje neke izmene? da li moze neko da mi na mail posalje CV tj., kako treba da izgleda CV koji oni traze?
please odgovorite
veliki pozzz

isto i mene zanima...devojka treba da ide a hocemo zajedno...ali koliko sam ja cuo ti mozes sa njom ali ne da budete u istom smestaju nego ti sa muskarcima a ona sa devojkama ili da placate svoj smestaj a u tom slucaju ona gubi prevoz do aerodroma...ako si vec otisao javi kako ja da idem :)

Back