al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Pa i da je obrnuto , kao što kažeš , ne mora on baš svaki šljam koji mu dodje da dočeka raširenih ruku (i nogu ) i liže se sa njim samo zato što je slavan , bogat ,moćan i ima vlast tom momentu , mislim može ako želi , al to je ponašanje prostitutki i sponzoruša , pogotovo što su uglavnom svi ti sa kojima se liže iz politike ološ koji je ovu zemlju satirao i još uvek to radi .Ok,kontam da ga organski ne podnosis ali opet okrećeš teze,da li se on ulizuje ili se njemu ulizuju?Festival koji je započeo kakav god da je po meni je pozitivna stvar. Trenutno ne može niti jedan čovjek iz srpske kinematogradije da dovede poznaith ličnosti kao što može on.Pitaj se zašto,on je svoje ime izgradio.Mi Srbi imamo taj problem što često odbacimo one koji drugi poštuju,ne znam zašto je to tako ali kroz istoriju nam se ponavlja isto sranje...pa mu posle dižemo spomenike...
A za Gavrila ćeš tek vidjeti,još malo pa će se učiti u školi da je terorista i u Srbiji nažalost.Nemoj misliti da sam ja neki veliki fan i zaluđenik Kusturice ali ne mogu se oteti utisku da svjesniji svog indentiteta nego velika većina ljudi u Srbiji...
A to za identitet je smešno ,čovek je 50-oj (ili 40-oj ) postao Srbin i pravoslavac i sada ima manijakalnu potrebu da svoj novi identitet ističe i potencira u svakoj prilici , da drži drugima predavanja o istom , pogotovo u zemlji u koju je emigrirao voli da glumi najvećeg Srbina,većeg od domorodaca koji su to uvek bili , za razliku od njega normalan svet koji je ceo život svestan ko je i šta je nema tu potrebu da non stop i u svakoj prilici drvi veri , naciji,tradiciji,identitetu i sličnim glupostima.
Naravno ogrezanje u tu kompleksašku kvazinaciolističku kičericu neminovno vodi do intelektualnog unazadjivanja i atrofije , pa tako Kusturica od kada je postao veliki nacionalno svesni Srbin i naconalni mesija , nije uradio ništa vredno pomena u profesiji zahvaljujući kojoj je postao poznat i priznat ,osim što svakog meseca najavljuje snimanje novog filma o nekoj sasvim desetoj temi , čisto da bi bio u centru pažnje .
Poslednja izmena: